Maratonul Revelionului la Opera Naţională Bucureşti®

dec. 14th, 2010 | By | Category: Eveniment

În anul 2005, Opera Naţională Bucureşti (ONB) a oferit pentru prima dată publicului şansa de a petrece momentul unic al nopţii dintre ani în sala şi în foaierul teatrului liric. În 2010, pentru al cincilea an consecutiv, spectatorii se vor bucura de o seară specială, îmbinând muzică clasică, o reprezentaţie artistică de calitate, o distribuţie de excepţie, urmate – pentru cei care aleg să îşi petreacă noaptea de Revelion la ONB – de cina festivă, tombolă, foc de artificii şi alte surprize. Întregul eveniment este reunit sub titlul „Maratonul Revelionului la Opera Naţională Bucureşti®”, devenit în noiembrie 2010 marcă înregistrată.

Spectacolul propus în acest an publicului este celebra operetă compusă de Johann Strauss-fiul, „Liliacul”, o producţie (scenografie şi regie) a celebrului teatru liric londonez Royal Opera House (Covent Garden). Din distribuţie vor face parte artiştii: Marian Pop, Crina Zancu, Petre Burcă, Antonela Bârnat (debut), Lucian Corchiş, Daniel Filipescu, Mihaela Stanciu, Vasile Chişiu, Simona Neagu, Alin Mânzat. Rolul lui Frosch va fi interpretat de Pavel Bartoş, actor al Teatrului Odeon.

Baritonul Marian Pop, solist de talie internaţională care va interpreta rolul lui Eisenstein, a fost aplaudat pe scene din străinătate precum: Florida Grand Opera, Michigan Opera Theatre, Opera din Philadelphia, Teatrul din Basel, Staatsoper Stuttgart, Vienna Staatsoper ş.a.

Momentele de balet vor fi interpretate de Laura Blică-Toader, Vlad Toader, Monica Petrică. Soliştii vocali, balerinii, orchestra şi corul ONB – coordonat de maestrul Stelian Olariu – vor evolua sub bagheta dirijorului Vlad Conta. Pe lângă artiştii menţionaţi, la fel ca în fiecare an, o serie de invitaţi surpriză vor participa la „Balul prinţului Orlofsky” din actul al II-lea.

Spectacolul va începe la ora 18.00. Biletele s-au pus în vânzare la casa de bilete a Operei Naţionale Bucureşti şi pe site-ul www.bilet.ro. Cei care doresc să achiziţioneze ultimile locuri rămase libere la “Maratonul Revelionului la Opera Naţională Bucureşti®” sunt aşteptaţi la casa de bilete a ONB zilnic, între orele 10-13 şi 14-19.

Număr de vizualizări :1098


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro