“Jocul cu diavolul” de Sebastian Faulks

dec. 14th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

La Editura RAO a apărut volumul “Jocul cu diavolul” de Sebastian Faulks, în traducerea Roxanei Nistor, în colecţia “Carte de buzunar”.

Scris pentru celebrarea centenarului naşterii lui Ian Fleming, din 28 mai 1908, romanul este o continuare remarcabilă a moştenirii lui James Bond – un nou capitol electrizant din viaţa celui mai cunoscut spion al literaturii şi filmului. Reluând şirul poveştilor de unde îl lăsase Fleming, Sebastian Faulks îl duce pe Bond înapoi în vremea Războiului Rece cu o poveste plină de neprevăzut şi răsturnări de situaţie şi cu un ritm aproape nebunesc. Poate diavolului să-i pese captează însăşi esenţa romanelor originale ale lui Fleming, dar îl pune totodată pe Bond în faţa unor pericole cât se poate de actuale.

Număr de vizualizări :1469


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro