Audiobook în lectura actorului Marius Manole: “Privighetoarea şi trandafirul” de Oscar Wilde, Humanitas Multimedia

nov. 16th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Humanitas Multimedia a apărut audiobookul “Privighetoarea şi trandafirul” de Oscar Wilde, în lectura lui Marius Manole, colecţia “Audiofiction”, în traducerea lui Marius Chivu.

Marius Chivu a tradus, pentru acest audiobook, trei dintre cele mai frumoase și mai triste povești ale lui Oscar Wilde: Prințul fericit, Privighetoarea și trandafirul, Uriașul egoist. În lectura lui Marius Manole, cu traducerea lui Marius Chivu, audiobookul acesta nu mai este unul doar pentru copii.

„Încă din copilărie am îndrăgit poveştile lui Oscar Wilde şi iată că, ajuns mare, le citesc cu aceeaşi mare plăcere, descoperindu-le nuanţele şi valenţele ce ni se dezvelesc diferit, în funcţie de vârstă. Mă bucur că am avut ocazia să citesc pentru dumneavoastră poveştile lui Oscar Wilde. E un cadou pe care doream să vi-l fac de mult. Iată că a venit timpul.”, a scris Marius Manole.

Număr de vizualizări :1649


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro