Lansările şi conferinţele susţinute de Norman Manea în România

nov. 16th, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 17 noiembrie 2010, ora 18:00, la Librăria Cărtureşti din cadrul Institutului Francez (Bucureşti) se lansează cele mai noi volume apărute în seria de autor “Norman Manea” de la Editura Polirom: “Vizuina”, “Curierul de Est. Dialog cu Edward Kanterian”, “Variante la un autoportret”, “Anii de ucenicie ai lui August Prostulşi “Plicul negru”, precum şi volumul “Laptele negru”, publicat recent de Editura Hasefer. Lansările au loc în prezenţa autorului, cu participarea invitaţilor: Carmen Muşat, Ovidiu Şimonca, Paul Cernat, Daniel Cristea-Enache, Bedros Horasangian, Silviu Lupescu şi Ştefan Iureş. Evenimentul are loc în cadrul proiectului “Serile Observator Cultural”. Evenimentul este organizat de Institututul Francez, Ambasada Franţei în România şi Editura Polirom.

Mâine, 18 noiembrie 2010, Norman Manea va fi prezent la Gaudeamus de la ora 16:00, la standul Editurii Dacia, pentru deschiderea oficială a evenimentelor Institutului Francez la actuala ediţie a târgului de carte.
Tot mâine, 18 noiembrie 2010, de la ora 18:00, la Sala de Lectură din cadrul Facultăţii de Litere (etajul I), scriitorul va dezbate despre “Celan-Fondane: exil şi eternitate”, într-un dialog cu Edward Kanterian”. Gazde: Liviu Papadima, Carmen Muşat. Evenimentul este organizat de Institutul Cultural Român, în parteneriat cu Universitatea din Bucureşti, Institutul Franncez, Ambasada Franţei în România, Editura Polirom şi Editura Hasefer.

AgenţiadeCarte.ro va prezenta şi următoarele întâlniri şi lansări pe care Norman Manea le onorează în această perioadă în România.

Număr de vizualizări :1264


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro