“Capcana timpului”, în regia Gabrielei Dumitru

nov. 17th, 2010 | By | Category: Eveniment

Mâine, 19 noiembrie 2010ora 19.30, la Sala Studio a Teatrului de Comedie din Bucureşti are loc spectacolul “Capcana timpului”, în regia Gabrielei Dumitru, un text după o canava de commedia dell’ arte. Premiera are loc în deschiderea proiectului COMEDIA ŢINE la TINEri, ediţia a V-a.

Scenografia este semnată de Nermine Said (Cairo, Egypt), iar coloana sonoră de Andrei Petre – Tatu. În distribuţie: Adrian Ciobanu, Sandu Pop, Dragoş Huluba, Gloria Găitan, Daniel Iordan.

„Împreună cu o trupă de actori generoşi, comunicativi şi inventivi am vrut să readuc la viaţă lumea commediei dell’arte, cu arsenalul său de situaţii, lazzi, gramelot şi tirade oferite cu generozitate de acest gen de teatru.”, a spus Gabriela Dumitru.

Mai multe detalii la pagina web: http://www.comedie.ro/spectacol/capcana-timpului

Număr de vizualizări :2013


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro