Vrăjitori şi Vrăjitoare pentru cei mici, de la Corint Junior

iun. 24th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

În catalogul de primăvară-vară al Editurii Corint Junior putem găsi nenumărate cărţi pentru cei mici. Unul dintre cele mai gustate volume, un bestseller internaţional, cu peste 50.000 de exemplare vândute în România, este “Coşmarul Vraciului” de Joseph Delaney, în traducerea lui Adrian Deliu. Este cea de a şaptea carte apărută în seria “Cronicile Wardstone”, iar filmul care va fi adaptat după acest volum este în producţie la studiourile cinematografice Warner Bros.

Vraciul a fost mereu neclintit ca un turn, luptând impotriva Întunericului ca să protejeze Comitatul şi ţinuturile de dincolo de el. Dar totul e pe cale să se schimbe. Din preţioasa lui bibliotecă n-a rămas decât un morman de cenuşă, Osoasa Lizzie a scăpat din puţul în care fusese închisă şi, pentru prima dată, Tom e martor la eşecul magistrului său – nu o dată, ci de două ori. Sunt zile întunecate, dar nopţile sunt şi mai şi. Bântuit de vise, Vraciul are o premoniţie: Lizzie va deveni atotputernică – iar acum temerile sale par a se adeveri.

Insula Mona e subjugată de un şaman, iar Vraciul, Tom şi Alice sunt întâmpinaţi cu ostilitate şi au de înfruntat sălaşluitori ai Întunericului. În vreme ce Alice scapă ca prin urechile acului de vânatorii de vrăjitoare de pe insulă, pe Mona apare un duşman mult mai puternic…

Osoasa Lizzie are ambiţii măreţe: să ocupe tronul insulei. Pentru asta, îl supune pe maleficul bugan, săpător de tuneluri, o creatură care fură forţa vitală din victimele sale nevinovate. Avându-l pe bugan drept armă secretă, va reuşi Osoasa Lizzie să devină o Regină Vrăjitoare atotputernică?

Număr de vizualizări :1196


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro