O nouă librărie la Oradea deschisă cu o carte de logopedie şi psihologie şcolară

mai 2nd, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Astăzi, 3 mai 2010, ora 17:00, la Librăria Universitaria din Bihor, Oradea (Str.V.Alecsandri nr.15), are loc lansarea cărţii “Aplicaţii practice în logopedie şi psihologie şcolară” de Loredana Bejan, Ioana Drugaş şi Laura Hărdălău, Editura Primus, 2009.

 

 

Odată cu această lansare de carte, se inaugurează şi Librăria Universitaria, unde cei prezenţi vor putea admira şi o expoziţie de fotografie intitulată „Fiinţe de sticlă” de Harris Wallmen. Aceste evenimente se înscriu în cadrul unei colaborări cu artiştii şi scriitorii locali, urmând ca lunar sau chiar bilunar Librăria Universitaria să găzduiască noi expoziţii şi lansări de carte.

Număr de vizualizări :1814


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro