Radu Aldulescu, invitatul de onoare al Palatului de Béhague

mai 2nd, 2010 | By | Category: Eveniment

Mâine, 4 mai 2010, ora 19:00, în saloanele Palatului de Béhague din Paris, scriitorul Radu Aldulescu va fi invitatul de onoare al seratei literare organizate de Ambasada României la Paris. Scriitorul va fi prezentat publicului de academicianul şi ambasadorul Nicolae Manolescu, delegatul permanent al Romaniei la UNESCO,  şi de criticul literar şi autorul Edgar Reichman.

Radu Aldulescu a cunoscut un adevărat succes încă de la debutul său, din anul 1993, la Editura Albatros, cu romanul „Sonata pentru acordeon”, pentru care a primit Premiul Uniunii Scriitorilor din România. În anul 2008, romanul său „Mirii nemuririi” a fost distins cu premiul Ion Creangă al Academiei Române.

Număr de vizualizări :1384


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro