Ringul de vorbe, ediţie specială, dedicată scriitorului George Vasilievici

apr. 14th, 2010 | By | Category: Eveniment

Mâine, 16 aprilie 2010, ora 20:00, în Old School Pub (Casa de Cultură a Studenților Grigore Preoteasa, Bucureşti) are loc a patra ediţie a Ringului de Vorbe, o ediție dedicată scriitorului George Vasilievici (1978-2010).

Invitatele ce se vor duela în această ediție sunt trei poetese care au făcut furori, fie că este vorba de versurile lor, de interpretarea artistică, parfumuri sau bloguri personale: Ioana Bogdan, Domnica Drumea și Lorena Lupu.

Ca la fiecare ediție, sunt așteptate și alte înscrieri pentru duel.

Ioana Bogdan a publicat de curând volumul “Poeme înainte și după Claudiu”, la editura Brumar. Mai multe despre noua ei poezie, care a surprins pe toată lumea, ne va spune chiar ea în cadrul mini-lansării ce va precede evenimentul.

Un zvon ar fi că textul ei din antologia “iubirea e pe 14 februarie, Editura Vinea extras din acest volum, a fost un adevărat succes în cadrul lansărilor din țară, în special în licee.

Domnica Drumea a revenit în lumina “reflectoarelor” cu volumul “Not for Sale”, de la Cartea Românească. Recent întoarsă din Suedia, unde a participat la un atelier de traduceri, vine la Ringul de Vorbe să dea piept în primul rând cu timiditatea ei.

Lorena Lupu, actriță, bloggeriță, romancieră, jurnalistă, traducătoare dar și poetă, ne va povesti mai multe despre volumul ei, “Hyde Park”.

Programul clasic va fi întrerupt de un moment special dedicat scriitorului George Vasilievici (1978-2010), care s-a stins din viață săptămâna trecută, într-un mod tragic. Vor avea loc lecturi din romanul “YOYO”, Ed. Tomis, 2008, iar exemplare din acest roman vor fi împărțite în public, şi vor avea loc videoproiecții cu acesta.

Totodată, va avea loc un eveniment de slam-proză, cu Andrei Ruse, care va citi din romanul său în lucru, “MDMA16”.

Moderatorii și organizatorii evenimentului sunt Andrei RuseFelix Nicolau și Gelu Vlașin.

Partenerii evenimentului: Buybooks.ro și Rețeaua Literară.

Intrarea este de 10 Lei.

Număr de vizualizări :1587


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro