Dublă lansare Leonid Dragomir

apr. 21st, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Astăzi, 22 aprilie 2010, ora 19:00, la Librăria Mea (str. Crinului, nr. 51, Piteşti), are loc lansarea cărţii “Paradoxuri existenţiale”, precum şi lansarea ediţiei a doua, revizuită, a volumului “Fragmente de adolescent întârziat” (Editura Cartex, prefaţă Mihai Şora), ambele avându-l ca autor pe Leonid Dragomir.

Leonid Dragomir este doctor în filosofie, iar între anii 2000 – 2008 a ţinut cursuri şi seminarii la Facultatea de Filosofie din Piteşti.

“Paradoxuri existenţiale” este al şaselea volum al său. Despre relaţia culturală cu Leonid Dragomir, Mihai Şora scria că “a fost atât de rodnică, pentru că ne-am găsit un teren comun, un limbaj comun, având amândoi o mare ardoare filosofică”.

Număr de vizualizări :1733


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro