Centenar Ion Ţuculescu celebrat prin pictură

apr. 21st, 2010 | By | Category: Postcard

Astăzi, 22 aprilie 2010, ora 19:00, la sediul ArtSociety (str.Logofăt Luca Stroici nr.18, Bucureşti), are loc vernisajul expoziţiei “Centenar Ţuculescu”. Evenimentul este organizat cu sprijinul Muzeului de Artă din Craiova. Expoziţia va rămâne deschisă publicului până la data de 20 iunie 2010.

La 100 de ani de la naşterea lui Ion Ţuculescu, ArtSociety propune o reevaluare a “cazului” Ţuculescu prin expunerea numeroaselor desene, acuarele, pasteluri, dar şi uleiuri din colecţia Muzeului de Artă din Craiova. Curatorul expoziţiei: Ruxandra Garofeanu.

Număr de vizualizări :2153


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro