Aurora Liiceanu la rendez-vous cu lumea

mart. 11th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

De curând, în colecţia Ego-grafii a Editurii Polirom a apărut un nou volum semnat de Aurora Liiceanu, “Rendez-vous cu lumea”, 2010.

Un volum despre cum iubim, despre diferenţele relaţionărilor dintre sexe, un volum care ne poate oferi răspunsuri la întrebările frecvente pe care ni le punem unii despre alţii, uneori cu rost, alteori fără să reuşim să aflăm singuri vreun răspuns pertinent.  Autoarea ne divulgă despre toate aceste probleme reale ale noastre că “nu există egalitate între sexe, există doar care pe care, sigur, şi dragoste există, dar ele sunt legate. Iubire oarbă nu există, iubirea trebuie câştigată. Bărbatul trebuie să înţeleagă ce înseamnă o femeie. O femeie e o femeie..”

Număr de vizualizări :1038


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro