Agenda de carte, 12-14 martie 2010

mart. 11th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Agenda de carte, 12 martie 2010

  • Timişoara, ora 19:00, Librăria Cărtureşti (Iulius Mall, et.1), se lansează volumul “Geopolitica Matrioşkăi” de Adrian Cioroianu, Editura Curtea Veche Publishing, 2009
  • Timişoara, ora 12:00, în sala de cenaclu a USR Timişoara se lansează volumele “Timişoara, 1990-1992” de Alexandra Indrieş, “Panică la Cotroceni” de George Şerban şi „Jurnalişti, eroi, terorişti” de Lucian Vasile Szabo, urmate de o expoziţie de carte a Societăţii Timişoara.
  • Timişoara, ora 12:00, în amfiteatrul A01 al Universităţii de Vest, are loc lansarea volumului Memoria salvată de Smaranda Vultur şi Adrian Onică, Editura Universităţii de Vest
  • Bucureşti, ora 17:00, în Sala Oglinzilor de la USR, în seria “Mitologii urbane”, are loc conferinţa susţinută de Doina Ruşti, “Iane Farmacistu, din Strada Batişte”, personaj al cărţii sale “Cămaşa în carouri şi alte 10 întâmplări din Bucureşti, colecţia „Ego. Proză”, Editura Polirom
  • Bucureşti, ora 18:00, la Cafeneaua “La Muzeu”, în cadrul Serilor de literatură şi muzică” organizate la Muzeul Naţional al Literaturii Române are loc recitalul scriitorului Adrian Suciu, acompaniat de muzicianul Mircea Tiberian.
  • Sinaia, ora 14:00, are loc deschiderea Colocviilor de primăvară UER 2010

Agenda de carte, 13 martie 2010

  • Bucureşti, ora 10:00, la Institutul Cultural Roman are loc lansarea volumului “Realitatea transdisciplinară – o fuziune de orizonturi ale teologiei, ştiinţei şi filosofiei”, de Gabriel Memelis, Adrian Iosif şi Dan Răileanu, Editura Curtea Veche Publishing.
  • Programul Colocviilor Uniunii Editorilor din România, sesiune desfăşurată la Sinaia, continuă cu o serie de evenimente pe teme de actualitate culturală. (citiţi mai multe în secţiunea „Eveniment”)

  • Braşov, ora 12:00, la Târgul Internaţional de Carte şi Muzică (în Aula Magna a Universităţii „Transilvania”, Bd-ul Iuliu Maniu nr.41A), scriitorul Zoltán Rostás vine pentru o întâlnire cu cititorii şi pentru o discuţie pe marginea volumelor “Activişti mărunţi”, “Jurnal de cămin”, “Strada Latină nr.8” şi “Cealaltă jumătate a istoriei”, publicate la Curtea Veche, în colecţia Actual.

Agenda de carte, 14 martie 2010

  • Timişoara, ora 17:00, la Opera Naţională Română din Timişoara-Holul cu Oglinzi, se lansează volumul bilingv (româno-german) “Portretul Doamnei T./ Das  Portrait der Donna T.”, de Ana-Maria Bamberger, Editura Brumar, 2009.
Număr de vizualizări :1084


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro