6 scriitori români pe urmele lui Maurice Maeterlinck

mart. 16th, 2010 | By | Category: Eveniment

Nora Iuga, Octavian Soviany, Cosmin Perţa, Andra Rotaru, Miruna Vlada , Valeriu Mircea Popa acompaniaţi de saxofonistul Liviu Butoi au recital astăzi la Bruxelles.

Astăzi, 17 martie 2010, ora 20:00, la Passa Porta- Casa Internaţională a Literaturii din Bruxelles, cu ocazia celebrării Zilei Internaţionale a Francofoniei, au loc recitaluri de poezie românească contemporană (în limbile română, engleză şi franceză), invitaţi: Nora Iuga, Octavian Soviany, Cosmin Perţa, Andra Rotaru, Miruna Vlada, acompaniaţi de saxofonistull Liviu Butoi.

Scriitorii sunt însoţiţi de Alina-Olimpia Miron, traducătoarea poemelor, specialistă în poezie de limba engleză şi franceză, cu un mare interes către fenomenul literar contemporan. Organizatori: Institutul Cultural Român şi Centrul Român de Informare de la Bruxelles.

Evenimentul de celebrare a Zilei Internaţionale a Francofoniei continuă în data de 18 martie 2010, ora 18:30, la sediul organizaţiei Youth Forum Jeunesse, cu o dezbatere pe tema “Arta europeană de acum şi de odinioară – Există o punte de legătură între generaţii?”

Număr de vizualizări :1218


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro