Confesiuni despre artă şi viaţă

mart. 16th, 2010 | By | Category: Postcard

Scriitorul şi publicistul Nicolae Coande ne ţine la curent cu cele mai pregnante evenimente care se petrec pe scena publică din Craiova. De data aceasta ne reaminteşte să fim prezenţi la confesiunile actorului Radu Beligan, din 21 martie 2010, ora 11:00, la Teatrul Marin Sorescu din Craiova:Întâlnirile SpectActor continuă la Teatrul Naţional “Marin Sorescu” din Craiova cu conferinţa actorului Radu Beligan, “Confesiuni despre artă şi viaţă”, care va avea loc duminică, 21 martie, ora 11.00, în sala “Amza Pellea”. Un regal de inteligenţă şi emoţie al unui mare actor român, un dar pentru publicul craiovean.

“Întâlnirile SpectActor” sunt întâlniri-dezbateri pe teme dintre cele mai diverse, în strânsă conexiune cu teatrul, în tradiţia “instaurată” de Ion D. Sîrbu, în 1965, când importantul scriitor a iniţiat “Conferinţele experimentale” (36, la număr).

Actualele “Întîlniri” au debutat la Naţionalul craiovean pe data de 14 februarie a.c. Actorul Ion Caramitru, director al Teatrului Naţional Bucureşti şi, totodată, preşedinte al Uniunii Teatrale din România (UNITER), a conferenţiat pe tema “Limitele aşteptării – o călătorie prin istoria şi cultura naţională a ultimelor decenii”.

Moderator, Nicolae Coande, editor al revistei SpectActor a Teatrului Naţional Craiova.”

Număr de vizualizări :1048


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro