Februarie – Luna poveștilor de dragoste la Editura Publisol

Februarie este luna iubirii, a emoțiilor intense și a poveștilor care ne fac inima să bată mai tare. Fie că sărbătoriti Valentine’s Day sau Dragobetele, o carte de dragoste este întotdeauna alegerea perfectă pentru a vă lăsa purtați în lumi unde pasiunea, destinul și speranța se împletesc într-un mod irezistibil. 

La Editura Publisol, luna februarie este dedicată marilor povești de dragoste, iar dacă vă doriți să trăiti emoții puternice, iată o serie de recomandări care vă vor cuceri cu siguranță. 

„Asta-i povestea noastră” – Dani Atkins

O poveste de dragoste captivantă, un roman emoționant despre iubire, sacrificiu și alegeri imposibile. Când viața așază în fața personajelor principale o tragedie, sentimentele lor sunt puse la încercare, iar destinul le schimbă cursul. O poveste despre suflete pereche, prietenie și curaj, perfectă pentru cei care iubesc cărțile ce te fac să simți fiecare pagină. 

Romanul ne prezintă povestea Emmei Marshall care abia așteaptă să se căsătorească cu Richard, iubitul ei din copilărie. Însă, un accident tragic îi schimbă radical planurile de viață. Tânăra face cunoștință cu Jack, un tip extraordinar și misterios, un bărbat care nu seamănă cu niciunul dintre cei pe care cunoscuse în trecut. Însă iubirea pentru Richard îi umple încă inima…Doi bărbați diferiți întru totul. Două destine diferite. Cum se va sfârși, oare, povestea Emmei? 

Autoarea de succes Dani Atkins, creează o poveste captivantă despre iubire, pierdere și regăsire, punând în prim-plan dilemele emoționale ale personajelor sale. Romanul este ideal pentru cei care apreciază poveștile de dragoste pline de tensiune și introspecție.

„Vieți paralele” – Dani Atkins

Dacă ați putea trăi două vieți diferite, pe care ați alege-o? Acest roman fascinant explorează ideea destinului și a întorsăturilor incredibile pe care le poate lua viața. O poveste de dragoste impresionantă, cu momente de suspans și emoție pură, care vă va face să vă întrebati dacă iubirea adevărată poate învinge orice obstacol.

Captivant, romantic și sfâșietor, romanul Vieți paralele, a cărui acțiune este plasată în perioada sărbătorilor de iarnă, ne dezvăluie o poveste de dragoste magică, ce ne pune pe ganduri: pot două întâmplări diferite să ducă la același final fericit? Rachel pare a avea viață pe care orice adolescent de vârstă ei și-ar dori-o. Are iubitul perfect, o gașcă minunată de prieteni și în curând va începe cursurile la o facultate prestigioasă. Am putea spune că e fericită, însă o răsturnare neașteptată de situație va transforma totul în jurul ei. Un accident îl va răpi pe cel mai drag prieten, lasandu-i, în schimb, durere, neacceptare, o cicatrice pe față și multă tristețe.

Cinci ani mai târziu, o vom găsi pe Rachel încă straduindu-se să treacă peste efectele devastatorului accident. Întoarsă după foarte mult timp în orașul natal, ea se va confrunta cu regretele unei vieții pierdute. Un alt accident o va aduce în spital, unde se va trezi într-o lume care nu e deloc așa cum o lăsase ea. Confuzia începe să devină sentimentul central, atunci când descoperă că nici viața ei nu mai e așa cum o știa. Rachel pare să aibă din nou o viață ideală, doar că amintirile ei aparțin unui trecut pe care nimeni din jur nu îl recunoaște ca fiind real. Bărbatul pierdut în urma accidentului e viu, iar ea e logodită cu seducătorul ei fost iubit.

Pe măsură ce povestea înaintează, confuzia se va instala și în mintea cititorului, pentru că cele două vieți pe care Rachel pare a le avea în paralel sunt amândouă cât se poate de reale. Va reuși oare tânăra să își recapete amintirile și să ducă în sfârșit o viață fericită, într-o lume care să nu-i fie străină?

Seria „Cere-mi ce vrei” – Megan Maxwell

Pentru cei care adoră poveștile de dragoste intense, pline de pasiune și momente fierbinți, această serie este un must-read. O combinație de erotism, romantism și aventură, unde personajele principale, Judith și Eric, își trăiesc iubirea în ritmul dorințelor lor arzătoare. O lectură captivantă, perfectă pentru serile reci de februarie.

Celebra serie de romane de dragoste „Cere-mi ce vrei” spune povestea unei iubiri cu năbădăi, între Eric Zimmerman, un om de afaceri german, și Judith, o tânără pe care o cunoaște în Spania, unde se mută pentru a prelua conducerea unei companii. Sedusă de atențiile sale și de accentul său nemțesc, Judith este de acord să devină parte a jocurilor lui erotice. Pe parcurs ce relația lor se intensifică, Eric începe să se teamă că cel mai bine păstrat secret al său va ieși la iveală și că asta va marca, poate, sfârșitul relației lor.

Seria „Cere-mi ce vrei!” este originară din Spania, dar a făcut furori în multe alte țări – Italia, Portugalia, Polonia, Brazilia, Turcia, Ucraina, SUA. Autoarea, María del Carmen Rodríguez del Álamo Lázaro, adică Megan Maxwell, așa cum este cunoscută de iubitorii de romane romantice, este originară din Germania, dar locuiește în Madrid. În prezent, Megan Maxwell trăiește într-un frumos cartier al Madridului, alături de soțul său, de copii, de cățelul Drako și de pisica Romeo. Are numeroși fani în lume și este foarte activă pe rețelele sociale, unde s-au creat și foarte multe grupuri inspirate de poveștile de dragoste din cărțile sale.

„Dragoste de mamă” – Dani Atkins

O poveste profundă despre iubirea dintre o mamă și copilul ei, dar și despre iubirea romantică ce poate apărea în cele mai neașteptate momente. Cu un stil emoționant și o narațiune care te prinde de la prima pagină, acest roman este un omagiu adus sentimentelor pure și necondiționate. Romanul ne prezintă povestea lui Beth Brandon și-a dorit întotdeauna să dețină o florărie însă, astăzi, buchetele de bujori și strălucitoarele flori de primăvară nu reușesc s-o calmeze. Asta pentru că trebuie să-i comunice soțului ei o decizie care le va schimba viața. Izzy Vaughan visa că ea și soțul ei vor fi împreună mereu însă în ultimul timp dragostea lor a început să pălească. Își găseau bucuria în creșterea fiului lor, Noah – dar era suficient pentru a-i ține împreună? Cu opt ani în urmă, acestor două femei li s-a întâmplat ceva. Ceva ce le va aduce împreună într-un fel care părea imposibil. O poveste captivantă, plină de emoție și exaltare, la finalul căreia îți vei îmbrățișa cu siguranță mama!

Dani Atkins reușește să creeze o poveste de neuitat, plină de răsturnări de situație și momente de introspecție profundă. Romanul este caracterizat de scriitura sa superbă și de capacitatea de a transmite sentimente intense și complexe. Cititorii sunt invitați să exploreze temele iubirii materne, pierderii și speranței, într-o poveste inspirată de evenimente reale.

Surprinde-ma!, de Megan Maxwell

Un roman romantic captivant care explorează complexitatea relațiilor și puterea surprizelor în dragoste. Povestea o urmărește pe Björn, un avocat german de succes, care pare să aibă totul, dar simte că îi lipsește ceva esențial în viața sa. Când o întâlnește pe Melania, o femeie misterioasă și pasională, viața lui Björn este complet schimbată. Melania, o femeie independentă și plină de viață, îl învață pe Björn ce înseamnă adevărata pasiune și libertate. Împreună, navighează prin provocările și obstacolele relației lor, învățând să se deschidă și să-și urmeze inimile.

Megan Maxwell reușește să creeze personaje autentice și o poveste de dragoste plină de momente neașteptate și intense. Romanul este plin de dialoguri spumoase, momente romantice și întorsături de situație care țin cititorii captivați până la ultima pagină. Surprinde-mă! este o lectură esențială pentru iubitorii de romane de dragoste contemporane, oferind o poveste plină de emoție, pasiune și surprize. 

Seria „Eu sunt Eric Zimmerman” (vol. 1 & 2) – Megan Maxwell

Dacă ați citit seria „Cere-mi ce vrei” și vreți să aflați povestea din perspectiva lui Eric Zimmerman, aceste două volume sunt exact ceea ce îți aveti nevoie. Misterios, seducător și intens, Eric va va dezvălui gândurile și dorințele lui, oferindu-va o perspectivă nouă asupra relației dintre el și Judith.

Megan Maxwell reușește să creeze o poveste plină de suspans și erotism, captivând cititorii de la prima până la ultima pagină. Personajele bine dezvoltate și intrigile neașteptate fac din acest roman o lectură obligatorie pentru iubitorii de literatură erotică și romantică.

Fie că vă plac poveștile romantice și sensibile sau preferați cărțile pline de pasiune, Editura Publisol va oferă o selecție de titluri care să vă însoțească în luna iubirii. Lăsați-vă purtați de emoțiile intense ale acestor povești fascinante de dragoste presărate cu umor, acțiune și multă chimie între personaje! În luna februarie, toate cărțile de dragoste de la Editura Publisol beneficiază de o reducere de 10% cu codul LOVE10. Este momentul ideal să vă îmbogățiți biblioteca cu titluri care vă vor atinge sufletul!

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2023

De 14 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2023, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2023, dar și propriile preferințe ale editorilor, colaboratorilor și cititorilor noștri. Astfel, propunem 76 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2023: 25 de cărți de poezie, 31 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2024, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile sunt în valoare de 5000 lei. 

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508