Editura CUANTIC lansează la BOOKFEST 4 noi titluri

mai 24th, 2023 | By | Category: Agenda de carte

Planul editorial al Editurii Cuantic este generat de succesul celor 10 titluri lansate din 2022 până acum, precum si de cele 4 cărți remarcabile, lansate la Bookfest si așteptate de cititori: 

▪ Cioran și Securitatea (2023, 388 de pagini), de Stelian Tănase 

▪Istoria României – Stat și cultură (1866 – 2018), (2023, 416 pagini), de Ovidiu Pecican 

▪Leonida Neamțu și Universul fantezist al aventurii, (2023, 402 pagini) de Constantin Cubleșan 

▪Terapie pe salteaua de Pilates, (2023, 208 pagini) de Emilia Toma 

Pe perioada târgului, cititorii vor beneficia de cărți cu autograful autorilor Stelian Tănase și Ovidiu Pecican, de cadouri (romanul ”De la zero”) al Emiliei Toma și de alte surprize din partea editurii. Cartea biografică scrisă de Constantin Cubleșan include un bonus – romanul lui Leonida Neamțu – ”Strania Poveste a marelui joc”, precum și o execuție grafică ce are două coperți principale.

Lansare carte Leonida Neamțu și Universul fantezist al aventurii: Joi, 25 mai, ora 19.00, Scena ARCA, în prezența Dnei Cristina Bogdan (scriitoare și Conferențiar, Decan al Facultății de litere) și a Dlui Adrian Georgescu Jr. ( scriitor și jurnalist)

Lansare carte Terapie pe salteaua de PilatesVineri 26 mai, ora 19.00- Scena ARCA, în prezența Dnei Emilia Toma (scriitor), a lui Vicențiu Popa (vlogger, producător TV) și a Dnei Silvia Luican, fondator IZI Data). 

Mai multe detalii despre cele mai noi apariții editoriale pe site-ul edituracuantic.ro

Număr de vizualizări :56


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro