Lansare de carte: „Lumea prin ochelarii tăi”, autor Costică Ciocan

mart. 13th, 2023 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 17 martie 2023, ora 12, la sediul Filialei Iași a Uniunii Scriitorilor din România va avea loc lansarea cărții ”Lumea prin ochelarii tăi”, autor Costică Ciocan.

În noiembrie 2022, volumul a primit Premiul de debut „Traian Olteanu” acordat de Comitetul de Conducere al Filialei Iași a USR.

„Poemele din volumul de debut «Lumea prin ochelarii tăi» au fost scrise în plină perioadă pandemică, când fiecare dintre noi am fost puși în fața încercării de a ieși din labirintul generat de criza socială, medicală și juridică, criză care a demonstrat în mod convingător ineficiența unei viziuni rigide asupra lumii. Dimpotrivă, deschiderea spre noi orizonturi și soluții, acceptarea necondiționată de sine și acceptarea necondiționată a celorlalți, despre care a scris și psihologul Carls Rogers, au dus împreună la obținerea unor rezultate pozitive, pentru că în continuare avem nevoie de o viață frumoasă”, precizează Costică Ciocan.

Cartea va fi prezentată de Adi Cristi și Marius Chelaru. Moderator: Cassian Maria Spiridon.

Număr de vizualizări :100


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro