Revelion spectaculos la Palatul Bragadiru: NYE 2023 at the Palace by L’Ondine Events 

dec. 29th, 2022 | By | Category: Eveniment

Palatul Bragadiru din București și L’Ondine Events vă invită să sărbătoriți Noul An, într-o atmosferă glamuroasă și sofisticată – sâmbătă, 31 decembrie, începând cu ora 21:00.  NYE 2023 at the Palace celebrează un nou început, într-un palat unic in București prin arhitectura sa impresionantă, alături de DJ Mircea Matei și performance-uri live semnate de Lady Sax și Peejay Vincent – percuție.  Dress code-ul evenimentului vă provoacă la o seară specială, unde eleganța ținutei black&white și accentele gold sau silver sunt un must-have, dar și un moment de răsfăț în care puteți da frâu liber creativității și deveni personajul glam la care ați visat, și care se bucură de bunătatea și abundența noului an, într-unul dintre cele mai spectaculoase palate din București. AgențiadecArte.ro este partener media al evenimentului.

Experiența artistocratică a trecerii dintre ani, alături de prieteni dragi, la Palatul Bragadiru, este completată de un meniu open buffet, special curatoriat pentru această seară magică – aperitive premium, atent alese, cold cuts meets & cheese, alături de care selecția de băuturi fine este pusă în valoare, devenind un deliciu pentru simțuri. 

Program eveniment NYE at the Palace: 21:00 – 06:00

Info bilete și rezervari mese0749 084 803 

Bilete individuale(730 lei) aici:  https://tinyurl.com/4hxk99ux

*biletele includ Open Bar & Buffet 

▪️▪️▪️

Mai multe detalii despre eveniment aici:  https://tinyurl.com/s5dwxhjn

                                                                         *

Monument istoric, fondat în anul 1905, Palatul Bragadiru este o construcție impresionantă, atât prin mărime, cât și prin arhitectură și decorațiuni, cu o atenție deosebită acordată detaliilor. Grădina de vară și terasa completează armonios această clădire cu arhitectură eclectică, cu scări în spirală în stil Normand, cu stucaturi, statui inserate în fațadă, oglinzi venețiene și balcoane în stil victorian. Palatul Bragadiru rămâne, până în prezent, una dintre cele mai impunătoare construcții ale Bucureștiului de altă dată.

Compus dintr-o spectaculoasă sală de bal, care poate funcționa și ca sală de teatru sau de concerte, o bibliotecă, o popicărie, numeroase camere, magazine și birouri ce funcționau la parter, Palatul Bragadiru îmbină stilurile celor mai renumite clădiri ale timpului: Camera de Comerț, Poșta Română, Casa de Economii și Consemnațiuni (CEC-ul) și clădirea Curții Supreme de Justiție, toate construite în aceeași perioadă.

Complexul Arhitectural Palatul Bragadiru, clădire de patrimoniu și monument istoric, se află situat în centrul Bucureștiului, în apropierea Palatului Parlamentului, la scurtă distanță de Piața Regina Maria și Hotelul Marriott, și la 10 min de Piața Unirii. 

Palatul Bragadiru

Calea Rahovei 147-153, sector 5, București

www.palatulbragadiru.ro

Număr de vizualizări :107


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro