Lansarea cărții „Cioburi de rai”, de Puiu Moț

dec. 10th, 2022 | By | Category: Agenda de carte

În data de 1 decembrie 2022 a avut loc lansarea cărții „Cioburi de rai”, de Puiu Moț. Un debut scriitoricesc la 60 de ani care ne arată că nicicând e târziu pentru lucruri frumoase! Cartea a fost publicată în format tipărit, în mod independent, la finele acestui an. Lansarea a fost orchestrată în mediul online de către Roberto Kuzmanovic, scriitor și promoter cultural. Într-un interviu acordat revistei EVOX, Puiu Moț afirma: „Am cochetat mai demult cu a scrie o carte, dar acum mi-am zis că este probabil ultima mea șansă de a face acest pas. Într-un fel, a fost un pariu cu mine însumi.”

Experiențele de viață adesea ne transformă. Traumele se instalează involuntar și, oricât ar încerca omul să le îngroape în minte și suflet, în locuri stinghere și întunecate, ele ies la iveală prin fraze menite să reliefeze dorințe ce se nasc din suferințe. 

„Dacă Dumnezeu mi-ar dărui tot aurul din lume, vă rog să mă credeți că aș refuza și aș cere în schimb un firicel de lumină care să mă însoțească peste tot, chiar și în timpul somnului… doar lumină îmi doresc, nimic altceva.”

„Cioburi de rai” surprinde în traiectoria personajelor conturate de Puiu Moț, atât aspectele frumoase ale vieții, cât și elemente de psihologie conturate cu finețe, prin care se redă tumultul interior al individului supus jocului și regulilor vieții de la care nu se poate sustrage. 

Număr de vizualizări :99


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro