Editura Casa Radio şi poveştile lumii la Gaudeamus

dec. 10th, 2022 | By | Category: Agenda de carte

”Poveștile lumii în cuvânt și culoare” este titlul evenimentului de lansare a celor mai recente apariții editoriale din colecțiile dedicate copiilor la Târgul de carte Gaudeamus Radio România. Lansarea va avea loc duminică, 11 decembrie 2022, de la ora 12.00, la Pavilionul B2 Romexpo, stand 1, Radio România. Cu această ocazie copiii vor fi întâmpinați cu basmele lumii, reunite în volumul al 18-lea din Colecția „Noapte bună, copii!” și cu două povești nemuritoare din Colecția „Radio-Prichindel”, în format audiobook cu benzi desenate: ”Albă ca zăpada și cei șapte pitic”i de Frații Grimm și ”Cinci săptămâni în balon” de Jules Verne. 

De asemenea, copiii sunt așteptați să participe la două ateliere de creație în care să deprindă câteva dintre secretele artei actorului și ale artei grafice:

Atelierul de lectură Arta actorului pentru juniori va începe de la ora 12.00 și va fi coordonat de actorii Ana-Maria Ivan și Vlad Benescu.

Atelierul de desen Inițiere în arta benzii desenate se va desfășura de la ora 13.00 și-i va avea ca invitați pe ilustratorii de carte Aniela Ariton și Alexandru Ciubotariu.

Vor participa la eveniment copii din mai multe școli bucureștene și de la Asociația „O llo Romano”.

Detalii la www.edituracasaradio.ro

Număr de vizualizări :112


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro