Au fost desemnate piesele câștigătoare ale Concursului NEW DRAMA, edițiile a VI-a și a VII-a

dec. 21st, 2022 | By | Category: Postcard

Pe 17 și 18 decembrie 2022 au avut loc la Sala Studio a Teatrului EXCELSIOR spectacolele lectură create pe baza textelor finaliste ale Concursul de dramaturgie pentru adolescenți NEW DRAMA, edițiile a VI-a și a VII-a.  În urma jurizării, au fost desemnate câștigătoare piesele ”Vita Vitae” de Antonio-Daniel Petrică (15 ani, Giurgiu), în regia Andreei Drăgan și ”Un fluture răstoarnă o piesă de domino.exe” de Daria Ancuța (18 ani, Constanța), în regia Taniei Drăghici. Juriile celor două ediții au fost compuse din Teodora Petre – regizor, Victor Morozov – dramaturg, Ana Udroiu – actriță, Alex Popa – actor, Alex Călin – actor, respectiv Monica Stoica – regizor, Victor Morozov – dramaturg, Andreea Hristu – actriță, Mihai Mitrea – actor, Doru Bem – actor. 

Organizatorii felicită și mulțumesc tuturor tinerilor dramaturgi care au participat la concurs, precum și regizorilor și actorilor care s-au aplecat cu dedicare asupra textelor finaliste ale edițiilor a VI-a și a VII-a ale Concursului NEW DRAMA.

Cele două texte câștigătoare vor fi puse în scenă și vor intra în repertoriul Teatrului EXCELSIOR, în stagiunile următoare.

Mai multe detalii și noutăţi despre spectacolele și programele Teatrului EXCELSIOR sunt disponibile pe website-ul http://www.teatrul-excelsior.ro

Număr de vizualizări :90


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro