ARS LIBRI la Gaudeamus 2022

dec. 7th, 2022 | By | Category: Postcard

Editura ARS LIBRI participă la Târgul de carte Gaudeamus Radio România, care are loc în perioada 7-11 decembrie 2022 în Complexul Expozițional Romexpo din București. La standul 72 din Pavilionul B2, editura își va aștepta timp de cinci zile cititorii cu cele mai noi apariții editoriale.

Dintre titlurile care pot fi găsite la standul ARS LIBRI, menționăm:

Maria își imaginează, Maria își amintește, Maria simte, Maria învață – patru titluri din Colecția Exprimă-ți sentimentele! La finalul fiecărei cărți, există materiale suplimentare: un ghid pentru părinți și exerciții care pot fi efectuate împreună cu copilul. 

Hop ia lecții de înot, Prima zi la școală, Noapte bună, vise plăcute! – trei cărți amuzante foarte frumos ilustrate, din Colecția Pas cu pas.

Prima mea enciclopedie completă – concepută pentru a oferi răspunsuri întrebărilor tale; cu sute de ilustrații detaliate.

Marele meu atlas ilustrat – care îi va ghida pe cei mici să descopere planeta; fiecare țară din lume este reprezentată pe hartă, fiindu-i descrise animalele, clădirile, mâncarea, obiceiurile, festivalurile, orașele și hainele tradiționale.

Marea carte a Crăciunului – o carte interactivă de citit cu voce tare în zilele întunecate de iarnă, cu idei practice și rețete care scurtează așteptarea Crăciunului și asigură multă distracție.

Lista lui Moș Crăciun – iată o aventură ca nicio alta, cu o adevărată cursă pentru salvarea Crăciunului. Oare tu ce ai face dacă numele tău ar fi pe lista copiilor care nu sunt cuminți? Poți să găsești repede o soluție?

Micul Magazin cu Animale. Un miracol de Crăciun – o minunată poveste cu animale în spiritul Crăciunului. Își vor găsi animalele abandonate căsuțe până la urmă?

Scrisori de Crăciun pentru Bufniță – Micuța Bufniță se gândește să invite toate animalele din pădure pentru a petrece Crăciunul cu familia sa și le trimite scrisori adevărate. Oare vor accepta animalele invitația Micuței Bufnițe?

Cele mai frumoase povești Hans Christian Andersen – o carte minunată ce conține ilustrații superbe și personaje de neuitat, care îi vor conduce pe micuții cititori în lumea nemuritoarelor povești ale lui Andersen. 

Cei mai drăgălași pui de animale – o carte potrivită pentru tine dacă vrei să afli mai multe despre incredibilele povești ale drăgălașelor animăluțe. 

• Colecția Prima mea carte Spune-mi – conține două titluri Larousse și le permite copiilor să descopere informații bogate într-un mod interactiv și educativ, cu un conținut perfect adaptat vârstei: Dinozaurii și Nașterea și creșterea.

O familie deConectată – Cookie era cel mai fericit cățel din lume… asta până la sosirea în casă a ecranelor: tablete, telefoane inteligente, console! Oare reușește Cookie să reconecteze familia astfel încât să petreacă timp împreună?

Elli și Felli – Cât de comod este dulapul cel mare din noua cameră a lui Elli! Este locul perfect în care fetița se poate ascunde când este tristă. Dar ce se întâmplă atunci când jacheta ei moale de blăniță se transformă într-un mic raton?

Bătaie cu perne în Expresul de Noapte – Kurt și Buni Karola călătoresc cu trenul de noapte spre Sankt Petersburg, unde Kurt vrea neapărat să câștige concursul internațional de vioară. Timpul rămas este din ce în ce mai scurt, însă în Expresul de Noapte ceasurile au propriul lor ritm. Oare are Kurt măcar o mică șansă de a ajunge la timp pe scenă?

Fiți oaspeții noștri și veți avea ocazia de a vă îmbogăți biblioteca la prețuri speciale, valabile numai la Târgul de carte Gaudeamus 2022.

www.edituraarslibri.ro

Număr de vizualizări :275


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro