spot_img

Edițiile de toamnă ale celor mai prestigioase reviste britanice, BBC Good Food și BBC TopGear,  disponibile la punctele de difuzare a presei

ARTPRINT Publishing vine în atenția iubitorilor de print din România cu o nouă serie de reviste cu tradiție printre care: BBC Good Food, BBC TopGear, Casă și Gradină, Practic în Bucătărie, Sănătatea de Azi, Femeia de azi, dar și publicații periodice de tip Sudoku, integrame și almanah. Revistele se pot comanda si de pe site-ul www.publisol.ro. Cititorii fideli se pot abona la revistele preferate, printr-o simplă comandă pe site-ul www.publisol.ro

BUCUREȘTI, 24 noiembrie 2022 – Sfârșitul toamnei aduce în atenția cititorilor, două dintre cele mai iubite reviste britanice BBC Good Food și BBC TopGear. Așa cum v-ați obișnuit, noile ediții au un conținut variat, extrem de bine pregătit de către echipele redacționale. BBC Good Food și BBC TopGear sunt două reviste prestigioase, cu licență internațională, al căror conținut nișat pe zone de interes ale publicului urban, contemporan, le situează în topul celor mai citite publicații. 

BBC Good Food este revista vă face să gătiți din plăcere!  Pentru cititorii Good Food, gătitul e o joacă și o plăcere, iar bucătăria este locul care le face zilele mai frumoase. Noul număr aduce în atenția cititorilor gurmanzi și nu numai, o ediție cu numeroase rețete noi gata de pus în practică și de savurat. Rețete cu ingrediente de toamnă, idei pentru mic dejun și mese de weekend în familie, feluri principale, deserturi delicioase și rapid de preparat, sfaturi și rețete pentru micii cofetari și un ghid excelent de rețete pentru cei care folosesc cuptorul cu microunde, sunt doar câteva dintre noutățile ediției lunii noiembrie.

“Ediția de noiembrie BBC Good Food conține numeroase rețete delicioase de toamnă târzie, cu ingrediente de sezon, de la tocănițe reconfortante la plăcinte aromate, precum Tartă cu dovleac și parmezan sau prăjituri cu fructe, precum Pavlova cu mere și cremă cu sirop de arțar. În paginile de sfaturi veți găsi ponturi despre gătitul la microunde -cum se pot prepara feluri principale și deserturi mult mai rapid și mai eficient (inclusiv din punctul de vedere al resurselor) folosind acest mic obiect electrocasnic neglijat de mulți dintre noi, dar și cum un singur ingredient rafinat transformă un preparat într-o experiență gourmet.”, dezvaluie Oana Titică, redactor-șef BBC Good Food.

Revista BBC TopGear reprezintă sursa de informații pentru pasionații de cultura auto. Și în acest număr cele 124 de pagini ale revistei TopGear abundă de informații cu și despre mașini de toate felurile și formele, vechi, noi sau chiar nelansate încă pe piață.  Redactorii BBC TopGear le plimbă, testează, fotografiază, visează și apoi transformă în povești numai bune de savurat în cel mai tradițional și relaxant mod cu putință: pe hârtie, departe de stresul notificărilor permanente și al luminii albastre a ecranelor.

“Noul număr al revistei TopGear este acum la chioșcuri! În cele 124 de pagini poți afla noutăți despre planurile Renault și noul Ford Mustang, poți descoperi istoria Volvo, un Ferrari modern cu aspect clasic sau un camion de curse. Redactorii noștri au testat noul Lamborghini Urus Performante, Honda Civic, Mercedes EQE, Renault Austral, BMW iX M60 și nu unul, ci chiar două Rolls Royce-uri. Revista TopGear și-a ales și mașina sport preferată de anul acesta, cu ocazia evenimentului Săptămâna Vitezei, desfășurat în Cehia. Poți descoperi câștigătorul în paginile sale, noi doar îți spunem că a fost o luptă strânsă între unele dintre cele mai atrăgătoare și rapide modele de la Ferrari, McLaren, Porsche sau Aston Martin. Nu în ultimul rând, am pus față în față două hot-rod-uri construite după rețete diferite – un Dodge din 1934 și un Oldsmobile din 1947, ambele modificate în Statele Unite și importate în România. Revista TopGear: e ca un site, dar cu transmisie manuală!.”, a dezvaluit Dan Scarlat, redactor șef revista TopGear.

În luna noiembrie ARTPRINT Publishing vine în atenția iubitorilor de print din România cu o noua serie de reviste cu tradiție printre care: Casă și Gradină, Practic în Bucătărie, Sănătatea de Azi, Femeia de azi, dar și publicații periodice de tip sudoku, integrame și almanahuri.

Revista Casă și Gradină este revista care vă inspiră și care vă oferă toate sfaturile de care aveți nevoie în amenajarea locuinței și a grădinii. Este o revistă care oferă iubitorilor de frumos cele mai noi informații din domeniu, vă ține ancorați în tendințe pentru a afla ce vi se potrivește cel mai bine. Cel mai nou număr ai revistei vă oferă o mulțime de idei pentru amanajarea unei case cu personalitate, idei, soluţii, prezentări de case românești şi produse care se găsesc în România. 

Revista Femeia de azi este o revistă săptămânală cu tradiție, primul număr a apărut pe piață în anul 2004. Informația furnizată în cuprinsul ei este una a prezentului, a unui univers cotidian comun, apropiat de sufletul femeilor, dezbătând subiecte de interes larg, legate de viața de zi cu zi. Fiecare cuvânt, fiecare imagine care apare în paginile revistei este gândit să se adreseze în cel mai direct și atrăgător mod femeii care citește revista.

Revista Sănătatea de azi este ghidul de care aveți nevoie pentru o viaţă sănătoasă şi echilibrată! În paginile revistei găsiți trucuri şi tratamente simple pentru frumuseţe, noutăţi medicale, răspunsuri de la specialişti, plante şi remedii naturale întăritoare. 

Cea mai citită și cumpărată revistă din România, Practic în bucătărie aduce și în cel mai recent număr, 70 de rețete inedite pentru întreaga familie și pentru toate gusturile. Prin conținutul său variat, revista se adresează în egală măsură mamelor, fiicelor și chiar bunicilor. 

Cititorii acestor titluri au acum posibilitatea de a-și achiziționa revistele printr-o simplă comandă pe site-ul www.publisol.ro. De asemenea tot prin intermediul site-ului se pot abona la revistele preferate. În funcție de opțiunea preferată, abonamentul poate conține: 3 ediții cu 10% reducere; 5 ediții cu 15% reducere și  10 ediții cu 20% reducere. Abonamentele se livrează cu Poșta Română, trimitere simplă la cutia poștală a abonatului și doar pe teritoriul României. 

Revistele sunt disponibile la toate punctele de difuzare a presei și pe publisol.ro. 

Despre ARTPRINT


Înființată în 1990, ARTPRINT este prima tipografie românească cu capital 100% privat. În cei peste 30 de ani de activitate ARTPRINT s-a impus pe piața tipografică prin profesionalismul său în relațiile cu clienții naționali și internaționali, consolidându-și o poziție de lider prin investițiile perpetue în retehnologizare și modernizarea sistemelor sale operaționale, și prin calitatea incontestabilă a produselor sale tipărite. Pentru mai multe informații, vizitați www.artprint.ro

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508