Un nou eveniment sub genericul ”Deznodământul nu contează”

oct. 3rd, 2022 | By | Category: Eveniment

Asociația Creatorilor de Ficțiune & revista ”Ficțiunea OPTm”, în colaborare cu Muzeul Vârstelor, Casa Filipescu-Cesianu vă invită în data de 5 octonbrie 2022, de la ora 18:00, în grădina de pe Calea Victoriei 151, la o nouă întâlnire literară sub genericul: ”Deznodământul nu contează”. Programul serii: Radu ALDULESCU  (scriitor)– lectură, unde se deschide cartea; Ema STERE (scriitoare) și Liviu G. STAN (scriitor) – un dialog despre estetic și „politică” în literatură; Ionuț Geană (lingvist, Universitatea din Buc) – povestea unui cuvânt; Andreea MÂNICEANU (muzeograf) – carnețelul de bal (obiect din Muzeul Vârstelor). Moderează Carmen Târnoveanu, jurnalist, și realizator de programe de televiziune. Intrarea este liberă. Un eveniment creat de ACF, ”Ficțiunea OPTm”, Muzeul Vârstelor. AgențiadecArte.ro este partener media al evenimentului.

”Intrarea este liberă.  Dacă e frig, intrăm în mansardă.”

https://asociatia-creatorilor-de-fictiune.ro/index.html

https://fictiunea.ro

Parteneri media: Pintadera Film, revista Cultura, urban.ro, editura Litera, Radio TANĂNANA, Facultatea de Litere a Universității București, Adevărul de weekend, acasă.ro, radio TANANANA, Agenția de Carte, Verbs Describe US, iCarte, iParte.

Număr de vizualizări :100


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro