Lansări de carte la Librăria AGIR. Opere semnate de Ileana Constantinescu, Romina Sânziana Șofronea și Corina Bucur

oct. 30th, 2022 | By | Category: Carte in lucru
Ileana Constantinescu

Miercuri, 9 noiembrie 2022, între orele 16,30-18,30, la Librăria AGIR din B-dul Dacia nr. 26, sector 1, București, etaj 1, are loc lansarea volumelor „Poezii. O incursiune în timp și spațiu“, „Întoarcerea. Volum de versuri“, „Poezii. Plaja H2O“, „Poezii. Viața ca o ceață“, de Ileana Constantinescu, precum și a volumelor de versuri și proză „Fata umbră“ și „Parfumul copilăriei“ de Romina Sânziana Sofronea și a CD-ului „Poeziile sufletului meu“ de Corina Bucur. Prezintă Ileana Constantinescu, profesor univ. dr. emerit la ASE, membru asociat al AOȘR și membru asociat al UZPR. Va recita din volumele care se lansează actrița Ruxandra Teșa.

Ileana Constantinescu este licențiată a Universității București, Facultatea de limbi romanice, clasice și orientale, secția franceză-română și a Facultății de drept din cadrul Universității Româno-Americane. A publicat deja 12 volume de versuri la Editura Milena Press și două volume sunt în curs de apariție. A publicat de asemenea un volum de proză intitulat Emoții… nuvele, eseuri, povestiri, un mini-roman Viața prin comparație și 8 piese de teatru la Editura Milena Press. A primit două medalii la Paris pentru activitatea sa publicistică și figurează în 2011 și 2012 în Enciclopedia personalităților din România Who is who.

Număr de vizualizări :130


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro