NEO FAIR IV. Design ECO & Heritage

sept. 6th, 2022 | By | Category: Eveniment

Se spune că în design, noul frumos este sustenabil. A patra ediție a târgului de design sustenabil NEO FAIR, inițiat de Galateca și care se desfășoară pe 10 și 11 septembrie, are o componentă cu o rezonanță aparte, Heritage. Astăzi când designul sustenabil este un must have al fiecărei zile, când orice resursă este reciclată și transformată în energie, când rumegușul din lemn se transformă în obiecte decorative, când purtăm genți efemere din plante, când piese vestimentare din gelatină se topesc pentru a crea ceva nou, este timpul să privim spre trecut, spre rădăcini.  Heritage deschide tocmai această punte. În această ediție alături de mărcile de design sustenabil, la NEO Fair IV, Design ECO & Heritage se regăsesc și  colecţii de design identitar, de la obiecte de patrimoniu autentice ale Galeriei Galateca la colecţii personale ale rafinatelor colecţionare Iulia Gorneanu si Drăgaica Roşie, care vor expune obiecte unicat de la  bijuterii la  ii sau pălării. AgențiadecArte.ro este partener media al evenimentului.

ANA ILIE, Claudia Castrase, Ematelier, Fir de in, Irina Akkaya, Katerini, Maria Lady’s Bugs, Maam with Love, Muna, Mihaela Creţescu, Nicoleta Bucşaru, S.A.B.I.N.N.E., Wittard, Wooba, Wood Premium Gifts sunt cei care expun  obiecte de design sustenabil la această ediție NEO Fair IV. 

Într-un concept unic vizitatorii pot vedea bijuterie contemporană, alături de cea vintage, haine cu poveste alături de ii de valoare, design de obiect și piese vintage, o punte peste timp, o proiecție spre viitor. Din grijă pentru Pământ.

NEO FAIR este un târg coordonat și găzduit de Galeria de artă și design Galateca, un spațiu efervescent, aflat în inima Bucureștiului, care aduce pe piața de profil din Ro o interacțiune specială intre creator și cumpărător, expunând nu doar produse, ci şi povestea din spatele lor. Promovăm şi susţinem designul eco, conceptul de 0 pierderi fiind deviza acestui proiect pe care îl creștem de la ediție la ediție. 

Program:
sâmbătă 10 septembrie 11:00-19:00, duminică 11 septembrie 11:00 – 19:00. Intrare liberă

Detalii pe pagina de facebook neo fair și instagram neofair_galateca, dar și pe www.galateca.ro/ www.neogalateca.ro /

Organizat de Galateca și Neogalateca

Plăcut de Radio Guerilla

Parteneri media: Glamour, modernism.ro, Biz, Agenția C’Artedreamingof.net, Cover stories, Kreatoria

Susținut de AQUA Carpatica, Nespresso

Galeria de artă contemporană și design Galateca/ Str. C.A. Rosetti nr. 2-4, sector1, București

Număr de vizualizări :100


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro