spot_img

Editura Librex lansează cele mai cunoscute cărți despre succes din lume

Editura Librex lansează în această toamnă unele dintre cele mai așteptate noutăți din zona de dezvoltare personală.  Pentru că tot mai mulți oameni au nevoie de ajutor și de sfaturi concrete de la specialiști, cele mai recente lansări ale editurii Librex scrise de Florence Scovel Shinn sunt și cele mai cunoscute cărți despre succes din lume. Florence Scovel Shinn este unul dintre cei mai populari profesori de predare a modalităților de succes, iar cărțile ei, populare în toată lumea, au schimbat viețile a milioane de oameni. Cele patru cărți alte autoarei Florence Scovel Shinn,  ”Jocul Vieții și cum să-l joci”, ”Ușa secretă spre succes”, ”Puterea cuvântului rostit”, ”Cuvântul tău este bagheta magică” sunt disponibile pe librex.ro.

„Jocul vieții și cum să-l joci” – bestseller internațional 

În carte ni se explică modul în care ne putem bucura de lungi perioade de sănătate, prosperitate și fericire. Majoritatea oamenilor consideră viața o luptă, dar nu este o luptă, ci un joc. Este un joc ce însă nu poate fi jucat fără cunoașterea legilor spirituale  Autoarea povestește întâmplări adevărate din viața oamenilor pe care i-a îndrumat pentru a arăta felul în care atitudinea și afirmațiile pozitive reușesc invariabil să schimbe orice persoană într-un învingător, capabil să dețină controlul asupra vieții și să atragă prosperitatea prin cunoașterea legilor spirituale.

 „Că să jucăm cu succes jocul vieții trebuie să ne antrenăm imaginația. O persoană cu o imaginație antrenată pentru a vizualiza numai lucruri bune aduce în viața ei «orice dorință dreaptă a inimii sale», sănătate, bogăție, iubire, prieteni, perfectă exprimare a sinelui, cele mai nobile idealuri.

 „Cuvântul tău este bagheta magică” – Transformă eșecul în succes prin magia cuvintelor!

Cuvântul tău este bagheta magică este o continuare a bestsellerului internațional „Jocul vieții și cum să-l joci”, unde cititorii vor găși principiile acestuia și cele mai importante afirmații, explicate mai amănunțit.  Cartea oferă oamenilor afirmațiile pe care trebuie să le rostească pentru a-și recăpăta succesul, sănătatea, liniștea și prosperitatea. Fie că este vorba despre iubire, bani, relații, sănătate, prosperitate sau carieră, în acest volum vei regăși cuvintele pe care trebuie să le rosteșți pentru o viață așa cum îți dorești. 

Florence Scovel Shinn, unul dintre cei mai cunoscuți profesori de predare a modalităților de succes, și-a bazat învățăturile pe legea atracției invocată prin puterea cuvintelor, ajutând astfel milioane de oameni să-și schimbe viețile. „Omul are puterea de a schimba o situație nefericită fluturând deasupra ei bagheta cuvântului său. În locul tristeții apare bucuria, în locul bolii apare sănătatea, în locul lipsei apare belșugul.“

„Ușa secretă spre succes” – În fiecare dintre noi există o ușă spre succes

Diferența dintre oamenii care reușesc și cei care nu o fac este cunoașterea modalității de a dobândi succesul. Puse în aplicare, principiile enunțate în această carte te vor ajuta să atingi și să menții succesul în viața ta.

Dacă îți dorești să afli cum poți deschide ușa secretă spre succes, această carte este pentru tine. Cartea conține o serie de învățături, prin care cititorii învață cum să controleze situațiile și să elibereze abundența prin cunoașterea Legii Spirituale.

În această carte, autoarea ne arată cum ne putem bucura de lungi perioade de sănătate, prosperitate și fericire, împărtășind povești adevărate din viața reală, alături de afirmații zilnice, pe care trebuie să le facem pentru a atrage toate lucrurile pe care ni le dorim.

„Puterea cuvântului rostit” – Schimba-ți viața prin puterea cuvântului rostit

Cuvintele pe care le rostim au o putere imensă, iar acordând atenție acestora, ne putem transforma viața în ceea ce ne dorim. Puterea cuvântului rostit sintetizează învățăturile lui Florence Scovel Shinn, împletește aceste cunoștințe cu povești din viața reală, cazuri concrete de oameni care și-au schimbat destinul prin puterea cuvântului rostit. Simplitatea principiilor sale le face ușor de aplicat pentru oricine își dorește viața la care a visat.  

Viața este un joc de cuvinte, cuvântul potrivit îți oferă răspunsul. Schimbă-ți cuvintele și schimbă-ți lumea, căci cuvântul tău este lumea ta.  Foarte puțini oameni aduc în viața lor ceea ce le aparține de drept. Trăiesc la periferia dorinței inimii lor. Întotdeauna pare prea frumos ca să fie adevărat. Pentru persoana deșteptată spiritual nimic nu este prea frumos că să fie adevărat. Succesul și fericirea ta depind de stăpânirea de sine și de echilibrul tău. Ritmul, armonia și echilibrul sunt cheile succesului

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508