Actor’s World Championships, eveniment cultural – sportiv

sept. 2nd, 2022 | By | Category: Postcard

În perioada 3-4 septembrie 2022 trupa Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara, împreună cu echipa Asociației ProTeszt, organizează cea de-a cincea ediție a evenimentului cultural-sportiv Actor’s World Championships, care va aduce în spirit de competiție și fair-play la Timișoara atât oameni ai scenei, cât și iubitori de teatru și de sport. Actor’s World Championships a avut prima ediție în România în 2017 și este singurul de acest gen din țară, o premieră absolută care îmbină evenimentele culturale și competițiile sportive. La eveniment vor participa oameni de teatru din România, Ungaria și Slovacia, iar Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara pune la dispoziție cele mai moderne terenuri şi săli sportive din oraş. Disciplinele la care vor putea lua parte participanții sunt: ciclism, fotbal, streetball, volei de plajă, tenis, tenis de masă, șah, badminton și atletism. 

De aceea, sâmbătă, 3 septembrie 2022, între orele 9:00 și 12:00, pentru buna desfășurare a probei de ciclism din cadrul Actor’s World Championships, va fi restricționată circulația pe următorul traseu: str. Cerna, de la Blvd. Sudului până la str. Costică Rădulescu, str. Costică Rădulescu pe toată lungimea, str. Prof. Dr. Aurel Păunescu Podeanu, de la str. Costică Rădulescu, cu tot cu sensul giratoriu, până la str. Cerna. 

Șoferii care circulă pe str. Prof. Dr. Aurel Păunescu Podeanu dinspre Calea Stan Vidrighin înspre Stadionul Dan Păltinișanu pot intra pe str. Prof. Dr. Aurel Păunescu Podeanu utilizând în continuare traseul str. Cerna – str. Surorile Martir Caceu – str. Bucegi și în continuare pe str. Prof. Dr. Aurel Păunescu Podeanu înspre Aleea F.C. Ripensia, respectiv Stadionul Dan Păltinișanu sau piața volantă. Evenimentul se desfășoară cu acordul Comisiei de circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara și al Serviciului rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. 

Pasionații de teatru și de sport care vor să participe la Actor’s World Championships pot afla mai multe informații despre înscrieri la pr@tm-t.ro și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/awctimisoara

Număr de vizualizări :71


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro