”Destin de Sisif”, de Rodica Oniga

aug. 4th, 2022 | By | Category: Agenda de carte

Sâmbătă, 27 august 2022, orele 11:00, la Terasa Culturală a Casei memoriale George şi Agatha Bacovia, strada George Bacovia, nr. 63, sector 4, Bucureşti, editura Amurg sentimental organizează lansarea noului volum de versuri Destin de Sisif al poetei Rodica Oniga. La eveniment vor lua parte personalităţi ale vieţii literare, jurnalişti, membri ai cenaclului literar Amurg sentimental. „Volumul de poeme Destin de Sisif reflectă tragicul existenţei noastre, elegia în care ne zbatem, cu lumini şi umbre. Este bolovanul sisifian pe care îl purtăm toţi în suflete, în trupuri şi cu care ne rostogolim de fiecare dată la vale şi la nesfârşit reluăm truda.” (Rodica Oniga)

„Poeta îşi trăieşte creaţia ‚ până la cele mai profunde canoane scriitoriceşti, creându-şi universul propriei reflecţii asupra lumii ca spirit şi derivaţii încântătoare la felul demiurgic al mesajului construit mai mult pe imagini sufleteşti ca metodă de scris şi intenţie a temelor.” (Ion Machidon)

Rodica Oniga „ …este o fire elegiacă, cu o gândire poetică de o diversitate epocală privind imaginile folosite din belşug pentru construirea aurei propriei sale creaţii, …”  (Ion Machidon)

Număr de vizualizări :321


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro