„Biblioteca la firul ierbii” se mută în parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR)

aug. 11th, 2022 | By | Category: Postcard

Biblioteca Metropolitană București (BMB) prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism a Primăriei Municipiului București vă așteaptă sâmbătă, 13 august 2022, ora 17:00, la cea de-a treia ediție a proiectului ”Biblioteca la firul ierbii” desfășurată în parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) – Insula Pensionarilor. Împreună cu Asociația BASAR și Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București PROEDUS, BMP va fi alături de locuitorii sectorului 3, pregătiți pentru a aduce în prim plan activități interactive, captivante și educative cu ajutorul cărora să stimuleze inventivitatea și răbdarea copiilor prin diverse ateliere de creativitate și lectură fascinante și formative, joculețe și concursuri, prin intermediul cărora copiii să descopere lumea minunată a cărților și a bibliotecii.

Biblioteca Metropolitană București ca instituție de cultură își propune să vină în întâmpinarea vacanței de vară cu o serie de activități și surprize care să sprijine educația într-o varietate de contexte,  menite să creeze amintiri și momente unice.

Pentru mai multe informații, rămâneţi conectaţi pe bibmet.ro, precum și pe paginile de Facebook și Instagram ale filialelor BMB pentru a avea acces la toate aceste activități și informații, alături de alte manifestări culturale care au un nivel artistic ridicat şi un impact semnificativ la nivel local.

Număr de vizualizări :104


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro