”Străini în noapte”, cu Florin Piersic, pe scena Operei Naționale Române din Timișoara

iun. 24th, 2022 | By | Category: Eveniment

Seducător fără rival, la 86 de ani!  Primul prilej de-a-l  revedea pe Florin Piersic la Timișoara după anii dificili ai restricțiilor pandemice și, probabil, una dintre ultimele reprezentații în turneu cu ”Străini în noapte”, spectacol de colecție care a făcut sute de săli arhipline, se va petrece  marți, 5 iulie 2022. Un actor fără vârstă, etern seducător, și un spectacol care continuă să-și fascineze spectatorii:  de la ora 19, pe scena  Operei Naționale Române din Timișoara, Florin Piersic va juca împreună cu actrița Medeea Marinescu spectacolul regizat de Radu Beligan. ”Simt că întineresc, pur și simplu, când joc acest spectacol, iar reîntoarcerea la Timișoara îmi umple inima de o bucurie de nedescris”, mărurisește actorul care, la cei 86 de ani ai săi, pare să cunoască elixirul tinereții.

Deținător al unor incontestabile recorduri de public și longevitate, spectacolul are o ilustrație muzicală realizată de ilustrul flautist Ion Bogdan Ștefănescu, decorul este opera lui Puiu Antemir,  iar costumele  sunt creația renumitului designer Irina Schrotter.  În comedia romantică scrisă de Eric Assous, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în amurgul vieții sentimentale și care, în absența soției, își începe noaptea  într-un bar, de unde pleacă spre casă  însoțit de Juliette, o femeie  tânără și senzuală, ce-și învăluie identitatea într-o bizară țesătură de minciuni și secrete. Pierre află în acea seară un lucru care îi va schimba viața.  Biletele pentru acest spectacol se găsesc la Agenția Operei din Timișoara și online, pe ticketstore.ro. ‟Bonusul‟,  evenimentului îl reprezintă însă întotdeauna  taifasul amical cu care Florin Piersic își bucură admiratorii, înainte reprezentației.

 

Număr de vizualizări :275


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro