Vernisajul expoziției artistei Carmen Olteanu

mai 13th, 2022 | By | Category: Postcard

Ieri, 12 mai 2022, Artoteca Bibliotecii Metropolitane București a fost neîncăpătoare pentru cei veniți să participe la vernisajul expoziției de pictură a artistei plastice Carmen Olteanu. Expoziția de artă plastică, intitulată „Amprente ale lumii mele”, cuprinde lucrări definitorii pentru stilul artistei, fiind rodul unei cariere de peste douăzeci de ani în domeniul artei. Gazda evenimentului a fost doamna Ramona Ioana Mezei, Manager BMB. Au fost prezenţi foarte mulţi artişti din toate domeniile, oameni de cultură și alți iubitori de artă: Pavel Şuşară – critic de artă, Ana Amelia Dincă – critic de artă, Radu George Serafim – curatorul expoziției, doamna Nicoleta Paninopol –managerul Centrului Cultural Mihai Eminescu, precum și Excelența Sa, domnul Gabriel Atanasov, ambasador al Republicii Macedonia de Nord, prințul Șerban Dimitrie Sturdza.

În cadrul evenimentului, domnul George Călin – președintele Societății Culturale Apollon a decernat Trofeul de Excelenţă pentru cultură, artă şi civilizaţie artistului plastic Carmen Olteanu.

Frumosul, culoarea, talentul pictoriței dar și momentul muzical susținut de Bălaşa Percussion au făcut ca spațiul din Mihai Bravu să vibreze de energie bună.

Expoziția „Amprente ale lumii mele” poate fi vizitată în perioada 13 mai – 9 iunie a.c., de luni până vineri, conform programului Artotecii BMB. Intrarea este liberă.

 

 Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci publice, aflată sub patronajul Primăriei Municipiului București, care facilitează accesul la informare și lectură, prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu. Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziția publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureștiului, BMB contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității. 

 

Număr de vizualizări :231


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro