Chögyal Namkhai Norbu Rinpoche ”Practica și învățăturile Dzogchen”

mai 12th, 2022 | By | Category: Agenda de carte

Considerată calea cea mai înalta și imediată către progresul spiritual, tradiția tibetană Dzoghen sau „Marea Perfecțiune” este un sistem de cunoaștere interioară care se adresează tuturor. Această cale implică practică spre conștientizarea de sine, pentru atingerea unei cunoașteri profunde a sinelui și a existenței esențiale, prin diversele experiențe ale vieții cotidiene. Cu sprijinul Merigar East, între 10-12 mai 2022 vom vorbi despre învățătura și practica Dzogchen transmisă de Maestrul Chögyal Namkhai Norbu Rinpoche – o înțelepciune care conduce atât la înțelegerea și trăirea experienței Stării Naturale (Rigpa), dar și la dezvoltarea capacității de autocunoaștere, la armonizarea și îmbunătățirea sănătății fizice și mintale, și la dobândirea unei stări generale de bine.

În această perioadă cărțile menite să deschidă afinitățile tuturor celor interesați de cunoașterea și abordarea practică a caii transmise de maestrul Namkhai Norbu, vor beneficia de un % pe www.edituraherald.ro.

Număr de vizualizări :191


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro