Mini & Fanbook: cluburi de lectură și dezbateri pentru copii de 8-10 ani și 11-13 ani

apr. 5th, 2022 | By | Category: Postcard

Întâlnirile lunare MiniFanbook și Fanbook vor avea loc în weekendul 9-10 aprilie 2022, de la ora 16.00 (online, Zoom). Înscrierile sunt deschise până vineri, pe data de 8 aprilie.

Detaliile întâlnirilor sunt acestea:

Sâmbătă 9 aprilie, la MiniFanbook, se va discuta romanul Anisia și uneltele fermecate, de Cosmin Perța, cu ilustrații de Andrei Gamarț și publicat la editura Polirom Junior. Întâlnirea se va desfășura cu participarea autorului, Cosmin Perța, iar înscrierile se fac aici: https://forms.gle/b65xvTrbpujdeJJcA.

Cartea propusă la Fanbook, duminică, 10 aprilie, este Epoca mea de aur, de Daniel Horia, publicată la editura Grafic. Întâlnirea se va desfășura cu participarea autorului, Daniel Horia, iar înscrierile se fac aici: https://forms.gle/pnTtHWKgky4JtwcdA.

 

 

MiniFanbook și Fanbook sunt două cluburi de lectură lunare, cu participare gratuită și invitați speciali: autori, ilustratori, traducători, editori sau alte persoane direct implicate în magia apariției cărții ce se dezbate la club.

 

Fanbook este fratele mai mare, un club de lectură pentru copii de 11-13 ani, moderat de Ivona Munteanu, profesoară de limba română, Teach for Romania, care face ca întâlnirile să fie mereu interesante.

 

MiniFanbook îi seamană leit, dar se adresează copiilor mai mici, de 8-10 ani. Gazda clubului este Ana Andronache, profesoară de limba engleză, Teach for Romania, mereu curioasă în interacțiunea cu copiii.

 

Pentru alte informații și detalii privind cluburile de lectură: minifanbook@csrmindset.ro.

 

 

Credit foto: Maria Gorie

Număr de vizualizări :341


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro