FANTASTIK4, cu KERO, IRLO, LUX și HOMEBOY LDJ

apr. 13th, 2022 | By | Category: Eveniment

Vineri, 15 aprilie 2022, la Galeria Neagră din București (Calea Griviței nr. 15, sector 1), între orele 18.00-20.00, va avea loc vernisajul expoziției FANTASTIK4, cu lucrări semnate de KERO, IRLO, LUX și HOMEBOY LDJ. Astfel, patru nume importante din lumea graffiti și street art se întâlnesc într-o expoziție de grup după numeroase explorări urbane. În deschiderea vernisajului: Maică-ta DJ SET. Expoziția este deschisă până duminică, 15 mai 2022.

 

KERO, IRLO, LUX și HOMEBOY LDJ utilizează stiluri perfecționate din dorința unei continue explorări și experimentări, fie că este vorba despre exprimarea pe pereți de mari dimensiuni și pe tramvaie, fie că este despre încurajarea exprimării pe pânză și pe alte suprafețe de lucru.

Artiștii atrag atenția asupra artei prin estetici distincte. Responsabili pentru colaborări, dar și pentru proiecte independente, cei patru fantastici propun o integrare a mesajului lor în contextul crizei actuale, un univers al obstacolelor și al primejdiilor depășite prin artă, iar asta se întâmplă prin colaborarea dintre efemeritatea specifică artei în aer liber, dar și prin atenția la detalii, necesară cadrului formal al unei galerii care nu diluează totuși mesajul artistic.

Număr de vizualizări :255


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro