spot_img

Dan Ariely se alătură ”Brand minds 2022”

Inclus în Top 50 „Cei mai influenți gânditori globali”, cu impact asupra a milioane de oameni la nivel mondial și aflat de 3 ori în topul New York Times ca autor de bestselleruri, Dan Ariely vine în România pentru a participa la ediția BRAND MINDS 2022, în calitate de speaker. Pe 17 iunie, Dan Ariely va împărtăși cele mai importante idei ale sale despre tema „Cum schimbăm comportamentul uman”. Astfel, participanții vor afla detalii despre:

 

  • De ce cunoașterea nu este o modalitate eficientă de a schimba comportamentul;
  • De ce intuiția este adesea înșelătoare;
  • Care sunt componentele diferite ale motivatiei;
  • Cum poate știința cognitivă să influențeze dezvoltarea unei afaceri;
  • Cum se poate actualiza strategia de marketing prin valorificarea tendințelor de consum;
  • Ce îi determină pe consumatori să ia decizii;
  • Cum pot antreprenorii să ofere plus valoare clienților prin înțelegerea tendințelor comportamentului uman.

Aflat în Topul Bloomberg 50 cei mai influenți gânditori ai lumii, un clasament internațional de elită care prezintă persoane cu „capacitatea de a influența piețele sau de a modela idei și politici”, Dan Ariely este recunoscut printre cele mai mari autorități în domeniul economiei comportamentale din lume. Cu două doctorate în psihologie cognitivă și în administrarea afacerilor, Ariely predă psihologie și economie comportamentală, deține titlul de profesor „James B. Duke” la Universitatea Duke și are peste 20 de ani de experiență în cercetarea academică. Urmându-și misiunea de a ajuta oamenii să înțeleagă procesele de luare a deciziilor și ale comportamentulului uman, el a dezvoltat multiple proiecte globale cu impact asupra a milioane de oameni:

 

  • Este co-creator al documentarului (Dis)Honesty – The Truth About Lies;
  • Discursurile sale publice au avut un impact asupra a peste 27 de milioane de oameni din întreaga lume.
  • Este membru fondator al Simpli, un instrument eficent pe care Google îl folosește pentru platforma sa de căutare și publicitate;
  • A cofondat Center for Advanced Hindsight, o organizație care îi ajută pe oameni să devină mai fericiți, mai sănătoși și mai bogați cu ajutorul științei comportamentale;
  • A identificat un model celebru de comportament al consumatorului, efectul IKEA, care îi determină pe oameni să prețuiască mai mult lucrurile făcute de ei înșiși.

 

Este autorul a trei bestselleruri New York Times, cu puternic impact mondial: „Irațional în mod previzibil”, „Adevărul (cinstit) despre necinste” și „Iraționalitatea benefică”, traduse și publicate în limba română de editura Publica. De asemenea, rețeaua NBC a anunțat recent că va transpune și adapta cartea „Irațional în mod previzibil” într-o emisiune de televiziune.

 

Pe lângă participarea lui Dan Ariely la eveniment, BRAND MINDS 2022 aduce pe scenă alți 7 experți, pe 17 și 18 iunie:

  1. GARY VAYNERCHUK CEO VaynerMedia – Investor & Entrepreneur
  2. JORDAN B. PETERSON – World Famous Psychologist & Bestselling Author
  3. DANIEL PINK #1NY Times Bestselling Author & Sales Expert
  4. JONAH BERGER – Consumer Behavior Expert
  5. WHITNEY JOHNSON – Team Performance Expert
  6. ANGELA OGUNTALA – Futurist & Innovation Expert
  7. GABOR MATÉ – Respected Physician, Speaker & Bestselling Author

 

Ei vor susține discursuri de educație în afaceri de clasă mondială, cu perspective și strategii de top privind:

  • Extinderea afacerilor
  • Performanța și conducerea echipelor de top
  • Noile reguli de vânzare și influență
  • Tehnici de gestionare a stresului profesional
  • Cadre de inovare în afaceri
  • Marketing viral

 

BRAND MINDS, una dintre cele mai mari 5 conferințe de business din Europa, oferă participanților o experiență de business edutainment de două zile, în București, la Romexpo, pe 17 și 18 iunie 2022. Peste 6000 de profesioniști, specialiști în vânzări, experți în marketing și publicitate, directori de top, investitori și fondatori de start-up-uri din peste 50 de țări sunt așteptați să participe la BRAND MINDS 2022, iar organizatorii vor pune la dispoziție servicii de traducere în patru limbi: română, maghiară, bulgară și turcă.

 

Până în acest moment, biletele sunt epuizate în proporție de 75% din numărul total pus în vânzare. Mai multe detalii despre summitul de business din acest an și locurile rămase disponibile găsiți pe www.brandminds.ro.

 

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508