”Arată-i că îți pasă!„

feb. 11th, 2022 | By | Category: Agenda de carte

O serie de titluri care oferă cele mai noi recomandări din partea unor autori din domenii precum neuroștiințe, terapie cognitiv-comportamentală sau comunicare interpersonală, vor beneficia de reduceri de 10%, 25% și 30% pe www.edituraherald.ro.

”Fie că te regăsești într-o relație stabilă sau tocmai te-ai îndrăgostit, nu este niciodată prea devreme sau prea târziu să lucrezi la relația ta. Dacă vrei să îți surprinzi partenerul de cuplu cu un cadou util și plin de însemnătate, ți-am pregătit o serie de titluri care vă vor învăța să pășiți armonios în dansul vieții de cuplu!

 

În luna iubirii, fă darul unei relații fericite și transformă-ți relația într-o sursă neîntreruptă de iubire și armonie! Arată-i că îți pasă, oferă-i persoanei iubite surse de inspirație pentru a crește și a va dezvoltă împreună!

 

Fii alături de noi în perioada 10 – 20 februarie și vei afla de la specialiști în relațiile de cuplu, care este secretul funcționarii relațiilor, cum faci față provocărilor, cum poți descifra dinamica ce operează în spatele iubirii și încrederii din cadrul relațiilor intime.” – Editura Herlad

Număr de vizualizări :332


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro