”Rutine pentru o stare de bine”

ian. 13th, 2022 | By | Category: Postcard

Editura Herald vă invită să urmăriți interviurile realizate alături de specialiști pe canalele FacebookInstagram sau Youtube, unde veți afla cum puteți dobândi și menține o stare de bine care să dea sens vieții dumneavoastră. Totodată în perioada o serie de titluri care vă vor ajuta și vă vor învăța să vă păstrați o stare autentică de bine, atât fizică, cât și psihică, vor beneficia de o % pe www.edituraherald.ro.

”Poate acum mai mult că niciodată trebuie să avem grijă de sănătatea fizică dar și mintală. Poate știm întotdeauna cât este de important asta atât pentru noi cât și pentru cei din jurul nostru, dar nu mereu acționăm.

 

Începutul de an aduce cu sine noi rezoluții. A ta care este? Rămâi alături de noi să vezi că în pași mici poți crea rutine cu tine pentru o stare de bine. Alege rutina care ți se potrivește ție.

 

Indiferent dacă e vorba de yoga, rugăciune, meditație, o cale spirituală, terapii alternative, tehnici de relaxare sau ședințe de psihoterapie, ele îmbunătățesc în timp calitatea vieții și reduc stresul sau riscul de boli.” – Editura Herald

Număr de vizualizări :250


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro