Trauma, obstacol sau oportunitate?

oct. 19th, 2021 | By | Category: Agenda de carte

În perioada 15 – 25 octombrie 2021, editura Herald vă invită pe canalele Facebook sau Youtube, alături de invitații săi, psihologi, psihoterapeuți, specialiști în traumă, pentru a vorbi despre conștientizare și efectele traumei, frici și dependențe, cum să facem față suferinței și stresului provocate de traumă, și cum anume putem transforma acest proces, în așa fel încât să dăm mai mult sens vieții noastre. O selecție de titluri care ne ajută să înțelegem și să depășim momentele dificile din viața noastră, vor beneficia de o reducere de 25% pe  site-ul editurii  www.edituraherald.ro.

„Trauma nu este ceea ce se petrece în afara ta, ci ceea ce se petrece în interiorul tău, drept rezultat la ceea ce se întâmplă în afară.” (Gabor Maté)

 

Acum e momentul să te întrebi , ce se întâmplă în interiorul tău, ca reacție la vremurile prin care trecem, și mai mult decât atât, ce să faci cu ceea ce vei descoperi acolo? Te lași copleșit de ceea ce simți, sau abordezi perspectiva ca o pe care viața o oferă pentru vindecare, creștere și evoluție personală?

 

E simplu în teorie, dar când ești în iureșul emoțiilor de pierdere a celor dragi, de anxietate, de îngrădire a libertății, de frică pentru sănătatea ta și a celor dragi ție, de stres, burnout, pare că ești singur în lupta asta. Ne naștem cu capacitatea de adaptare la situații noi și dezvoltăm anumite mecanisme de apărare. Cu un pic de sprijin putem să credem în noi și în potențialul nostru de auto-reglare și auto-vindecare psiho-emoțională.

 

// anunță editura Herad.

Număr de vizualizări :257


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro