Teatrul Național din Timișoara anunță suspendarea activității cu public

sept. 28th, 2021 | By | Category: Postcard

Având în vedere includerea municipiului Timișoara pe lista localităților unde incidența cazurilor este cuprinsă între 6/1000 de locuitori și 7,5/1000 de locuitori, conform HCJSU Timiș nr. 120/27.09.2021, sunt puse în aplicare măsurile prevăzute pentru rata actuală de infectare, stabilite prin HG nr. 932/2021, cu modificările și completările ulterioare.

În consecință, Teatrul Național din Timișoara este nevoit să suspende activitatea cu public în perioada 28.09.2021 – 11.10.2021. Spectacolul programat în această seară, M-am hotărât să devin prost, precum și reprezentațiile programate în cele două săli de spectacol până în data de 11.10.2021 vor fi reprogramate în funcție de evoluția situației și vor fi anunțate de îndată ce va fi posibil.

Biletele achiziționate se reportează pentru reprezentațiile reprogramate sau pot fi returnate la Agenția de bilete „Mărășești”.

// anunță Teatrul Național din Timișoara

Număr de vizualizări :197


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro