Studio de Arte – Studio și Tabără de Film

sept. 12th, 2021 | By | Category: Postcard

Anul acesta Breasla Actorilor și-a propus să deschidă noi perspective și oportunități în arta și industria cinematografică, lansând Studioul de Film și Tabăra de Film în Moinești, unde tinerii vor avea acces la ateliere de scenaristică, regie, actorie și producție de film, urmând ca în cadrul Taberei de Film să producă o serie de scurtmetraje care să pună în valoare frumusețea și poveștile de viață ale orașului Moinești.

 

STUDIOUL DE ARTE este un spațiu cultural-artistic în care tinerii din Moinești cu vârsta de 14 – 21 ani explorează arta și producția teatrală și cinematografică. În acest sens, ne-am propus să deschidem noi secții (departamente) de producție, creație și interpretare artistică, oferind tinerilor suport și noi perspective în carieră, cât și o bună alternativă de petrecere a timpului liber.

 

Înscrierea participanților este GRATUITĂ și se poate face până la data de 15 septembrie 2021, la adresa studio@breaslaactorilor.ro sau la numărul de telefon 0729.669.714.

 

Ce este Studioul de Film?
Studioul de Film este un program alternativ de educație, cercetare și formare artistică, unde iubitorii de film au ocazia să descopere lumea din spatele culiselor, cât și pe cea din lumina reflectoarelor.

 

Cui se adresează?
Modulul se adresează tinerilor din Moinești, cu vârstă cuprinsă între 14 și 21 de ani.

 

Cum se desfășoară?
⋅ Se formează 5 echipe de câte 5-7 participanți.
⋅ Echipele vor produce câte un scurtmetraj de 5-7 minute.
⋅ Fiecare echipă va avea în custodia sa cel puțin un scenarist, un regizor, un producător și un actor.
⋅ Participanții pot avea mai multe posturi în cadrul echipei.
⋅ Participanții pot face figurație simplă/specială în cadrul celorlalte producții.

 

Unde se desfășoară?
Studioul și Tabăra de Film își desfășoară alternativ activitatea, atât în spații indoor, cât și în spații outdoor:

  • Sala Multimedia a Centrului Cultural „Lira” (ateliere de lucru, seminarii, punct de întâlnire între organizatori și participanți)
  • Sala Mare a Centrului Cultural „Lira” (proiecție scurtmetraje și Gala Breslei Actorilor)
  • Alte puncte cultural-turistice reprezentative Municipiului Moinești (producție și filmare scurtmetraje)

 

Când se desfășoară?

Studioul și Tabăra de Film se desfășoară în perioada septembrie – decembrie 2021.

 

  • Proiectul se desfășoară ținând cont de normele de siguranță în vigoare și respectând restricțiile impuse. Atât spațiul de lucru, cât și cele sanitare, asigură distanțarea de minim 1,5 m între persoane. Vor exista în permanență, în locuri vizibile, soluții de dezinfectant antibacterian, pe bază de alcool.
  • Proiectul „Studio de Arte – Studio și Tabără de Film” se derulează în conformitate cu prevederile Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, prin sprijinul Unității Administrativ Teritoriale – municipiul Moinești.
  • Conţinutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziţia Unității Administrativ Teritoriale – municipiul Moinești şi nu implică nici o responsabilitate din partea acestuia.

 

Afiș: Melissa Antonescu

___________________________________
BREASLA ACTORILOR
https://www.facebook.com/breaslaactorilor
https://www.instagram.com/breasla.actorilor/
https://www.youtube.com/c/BreaslaActorilor/
www.breaslaactorilor.ro

 

#breaslaactorilor #studiobreaslaactorilor #studiodearte #film #tabara #tabaradefilm #moinesti #timpliber #agentiadecarte

 

Număr de vizualizări :310


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro