Studio de Arte – Cursuri de Teatru

sept. 12th, 2021 | By | Category: Postcard

Breasla Actorilor își deschide ușile Studioului de Arte pentru adulți, copii și adolescenți, venind în întâmpinarea iubitorilor de teatru, indiferent de pregătirea lor profesională. Cursurile sunt deschise tuturor celor care vor să exploreze arta dramatică și allte noi mijloace de creație și interpretare artistică. Înscrierile sunt deschise grupei de începători (cursanți care sunt la prima întâlnire cu teatrul) și grupei de intermediari (cursanți obișnuiți cu metodele și tehnicile teatrale), atât pentru liceeni, cât și pentru adulți. La copii, grupele sunt formate în funcție de vârstă. Modulul unui curs durează 3 luni, cu posibilitatea avansării într-o nouă grupă de avansați, iar ședințele sunt programate săptămânal (1h 30′, 2 h și 2h 30′ / ședința).

 

 

Perioadă modul: septembrie – decembrie 2021

Preț curs: Copii – 250 lei/lună (1h 30′ ședința)

Preț curs: Adolescenți – 280 lei/lună (2h ședința)

Preț curs: Adulți – 300 lei / lună sau 700 lei la achitarea lui integrală (2h 30′ ședința).

 

Biletele se pot achiziționa online, de pe mystage.ro – https://www.mystage.ro/spectacole/studio-de-arte–cursuri-de-teatru-2675, iar după achiziționare vă rugăm să ne contactați la adresa de email: studio@breaslaactorilor.ro sau la numărul de telefon 0729.669.714.

 

Cursurile au loc la Studio „Breasla Actorilor”, pe Bulevardul Iuliu Maniu, 138-142, Sector 6, București (Metrou Gorjului).

 

Numărul cursanților într-o grupă este format din 6-10 persoane.

Detalii event: https://bit.ly/3jts6DN.

 

Înscrierile se pot face la adresa de email: studio@breaslaactorilor.ro
sau la numărul de telefon 0729.669.714.

 

* Cursul se desfășoară ținând cont de normele de siguranță în vigoare și respectând restricțiile impuse. Atât spațiul de lucru, cât și cele sanitare, asigură distanțarea de minim 1,5m între persoane. Vor exista în permanență, în locuri vizibile, soluții de dezinfectant antibacterian, pe bază de alcool.

–––––-
BREASLA ACTORILOR

https://www.facebook.com/breaslaactorilor
https://www.instagram.com/breasla.actorilor/

https://www.youtube.com/c/BreaslaActorilor/
www.breaslaactorilor.ro

 

 

 

Număr de vizualizări :15


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro