Institutul Blecher, ediția 231

sept. 5th, 2021 | By | Category: Postcard

Clubul de lectură Institutul Blecher vă invită, duminică, 5 septembrie 2021, de la ora 16, în Londohome (Str. David Praporgescu 31, sector 2), la Clubul de lectură Institutul Blecher. Vor citi Șerban Axinte, Ana Săndulescu și Mihai Ivașcu. Moderator: Claudiu Komartin.

Șerban Axinte (n. 1976, Iași) a absolvit Litere la Iași, iar din 2010 este doctor în filologie. Membru al grupării OuTopos, a debutat precoce cu volumul de poezie „Starea balanței” (1996), urmat de „Pragurile Apeiron” (1999), „Lumea ți-a ieșit așa cum ai vrut” (2006), „Păpădia electrică” (2012) și recenta „Scrâșnetul dinților” (2021). Cercetător științific, a mai scris trei cărți de critică și eseistică literară.

 

Ana Săndulescu (n. 1989, Vaslui) a studiat Economia la Iași și a urmat un masterat în Psihologie la București. Este autoarea romanului „Anamneza” (2015), a unei cărți de interviuri, „Prietenii și Literatura. Club 8, OuTopos și invitații lor” (2019) și a volumului de poezie „La topirea ghețarilor” (2021).

 

Mihai Ivașcu (n. 1997, București) este absolvent de Publicitate (2019) și masterand CESI. Jurnalist cultural, debutează cu volumul de poezie „Pe cer jetoane” (2019), un an mai târziu participând la antologia „Izolare forțată”.

 

rezervări: vin.la.blecher@gmail.com

eveniment susținut de #celmaibunmerlotdinRomania

 

Număr de vizualizări :273


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro