Debut de succes al festivalului ROCKADA, pe scena din Quantic

sept. 28th, 2021 | By | Category: Postcard

Vineri, 24 septembrie 2021, în club Quantic, a avut loc prima ediție ROCKADA, cu băieții de la LUNATIC, Jack of all Trades, Sloth Motion și Sayonara Blue Monday pe scenă. A fost un super  show, o seară plină de energie, sound de calitate și un public peste așteptări.

“A fost un show eclectic, cu un public agregat de la toate cele patru trupe. Și a fost absolut  spectaculos! S-a auzit bine, s-a simțit bine și ne bucură mult că debutul Rockada a fost un  succes. Pentru misiunea asumată de acest proiect, prima ediție și-a atins scopul. Suntem  încântați și motivați să continuăm, pe scene și nu numai. Rockada e un proiect viu și abia scoate  capul în lume. Stay tuned! Mulțumim publicului și partenerilor evenimentului – SGO Music  Factory, Green Pixel, Radio Guerilla, Critic Eyez și Contemporary Establishment.” (Marius Deak,  LUNATIC)

„Rockada este genul de event esențial pentru o piață muzicală indie. Mi-ar plăcea să vedem mai  multe astfel de events. Avem niște trupe cu suflet, care au ce transmite publicului. Și da, am  demonstrat că e public pentru așa ceva.” (Gabi Pătru, Sloth Motion)

„Participarea la Rockada a șters cu buretele toate momentele de anul acesta în care ne-am  întrebat, potrivit contextului actual, dacă vom apuca vreodată să cântăm live piesele la care am  muncit asiduu luni de zile de baricadare în studioul nostru. Se pare că, undeva, există o luminiță  la capătul tunelului – nu numai că am apucat să o vedem în seara de vineri, ci am trecut head-on  prin ea și am ieșit pe partea cealaltă mai buni, mai entuziasmați ca oricând să facem muzică.” (Mădălin Duca, Jack of all Trades)

” Încă am mai vrea să fim acolo, pe scena de la Rockada, alături de celelalte trupe, de publicul  care ne-a dat un vibe așa de bun și care ne-a alimentat dorința de cântat și mai tare. Tot la fel  de repede sperăm că o să treacă timpul și până la următoarea ediție, pe care deja o așteptăm. A  fost o experiență de neuitat.” (Cristi Marcvart, Sayonara Blue Monday)

Evenimentul s-a desfășurat cu respectarea normelor impuse de autorități. –

ROCKADA este un festival dedicat trupelor rock nou apărute sau cu resurse limitate, care nu  ajung încă la radio sau pe scenele marilor festivaluri, dar care produc muzică de calitate și au  nevoie de vizibilitate, promovare și extinderea bazei de fani.

ROCKADA este un proiect inițiat de trupa LUNATIC: “Piața underground este destul de mare,  există multă muzică de calitate despre care mulți încă nu au auzit, iar nevoia trupelor de a cânta în condiții tehnice bune este mare. Cu ROCKADA, vrem să încurajăm și să sprijinim trupele aflate  la început, care au potențial și care compun, încet, viitoarele generații de muzică rock mișto din  România. O să facem rocada pe scene cu trupe din țară și rocada cu bazele de fani, adică pași 

mici spre creșterea pe care artiștii o merită și pentru care muncesc.”, a declarat Marius Deak,  coordonatorul evenimentului și toboșarul trupei LUNATIC.

În viitor, seria de concerte ROCKADA se va desfășura în alte locații din țară, împreună cu artiști  și trupe locale, urmărind deschiderea scenei pentru cât mai multe trupe în condiții de calitate  tehnică, sunet și prezentare.

  • Website Rockada: www.rockada.live
  • Urmărește Rockada pe Facebook: www.facebook.com/rockadalive/
  • Contact: trupalunatic@gmail.com
Număr de vizualizări :277


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro