Ultima ediție a proiectului „Biblioteca la firul ierbii”

aug. 26th, 2021 | By | Category: Postcard

Biblioteca Metropolitană București (BMB) prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism a Primăriei Municipiului București anunță ultima ediție a proiectului ”Biblioteca la firul ierbii”, sâmbătă, 28 august 2021, ora 17:30. Alături de partenerii săi, Centrul Cultural European al Sectorului 6 și Asociația Basar, BMB va fi prezentă în parcul Crângași cu o nouă serie de activități atractive și educative destinate copiilor. Ateliere de creație și lectură, Teatrul de Păpuși „Licurici”, concursuri și jocuri vor fi realizate de bibliotecarii BMB, tocmai pentru a antrena capacitățile cognitive ale celor mici, cultivându-le totodată sentimentele de curiozitate și competitivitate.  Și pentru că serviciile bibliotecii sunt pentru toate vârstele, Remorca de Cercetare și Activare (RCA) va susține expoziții participative și activități de cercetare care să le reamintească celor prezenți de atmosfera Bucureștiului de altădată.

 

De asemenea, participanții vor avea oportunitatea de a-și face în mod gratuit un permis de bibliotecă și de a împrumuta o parte din cărțile ce vor fi expuse pentru consultare.

 

Pentru mai multe informații, rămâneţi conectaţi pe bibmet.ro, precum și pe paginile de Facebook și Instagram ale filialelor noastre pentru a avea acces la toate aceste activități și informații, alături de alte manifestări culturale care au un nivel artistic ridicat şi un impact semnificativ la nivel local.

 

Număr de vizualizări :352


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro