Full-house la concertul aniversar LUNATIC

aug. 21st, 2021 | By | Category: Postcard

Luna aceasta s-a împlinit un an de când trupa LUNATIC există în peisajul muzical autohton. De  aceea miercuri, 18 august 2021, în The Pub Universității, trupa a susținut un concert aniversar, alături  de prieteni, colegi din industrie, fani și mentori.  

Clubul a fost plin ochi și energia la cote înalte, acest concert venind la o lună după concertul din  Quantic. Pentru acest eveniment, LUNATIC a venit cu 4 piese noi, setlistul ajungând la 15 piese completat de un show cu proiecții video, tort și artificii. În deschidere, au cântat The  Undercurrents, iar de la ora 21:30 băieții de la LUNATIC au rupt încă o dată scena cu un vibe  pozitiv și pe alocuri amuzant.

Piese precum „Fericiți în România” (cunoscută publicului și ca „Dacă era Dan Barna  președinte”), „Buleandra” (o interpretare … lunatică a celebrei Ciuleandra), „Nu mai fi sărak!” sau „Moka” au făcut deliciul publicului și au ridicat lumea în picioare. Toți cei prezenți au avut  ocazia să dea feedback pentru fiecare piesă și să contribuie la alegerea pieselor pentru care se  vor realiza videoclipuri.

„A fost o seară incredibilă și le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi! Ne-a copleșit  să vedem clubul plin ochi și lumea în picioare cântând alături de noi pe toată durata  concertului. Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în realizarea acestui eveniment! Am  reușit să construim într-un an greu o echipă mișto (muzical, imagine, sunet, logistică) și un  repertoriu bine echilibrat. Practic, produsul LUNATIC înseamnă un show ce depășește membrii  trupei și componenta  muzicală. Vă invităm să ne urmăriți în continuare! Promitem că mai  urmeaza lucruri faine!” a declarat Cătălin Constantin, solistul trupei.

Povestea LUNATIC a început acum un an, trupa având ca liantul o super-chimie și o mare sete  de muzică. Băieții aleg să se numească „LUNATIC”, denumirea caracterizând stilul trupei mai  degrabă în sensul englezesc al cuvântului. Pasiunea lor pentru ceea ce fac este nebună și la fel e  și mood-ul pieselor. LUNATIC nu este o trupă foarte convențională și nici nu iși propune, lucru  văzut în primele piese lansate (Trandafiri, Moka, Fericiți în România, Un soi de Moș Crăciun).

Componenţa trupei LUNATIC: Cătălin Constantin (Voce), Marius Deak (Tobe), Robert Romanca ( Chitară solo), George Tacciu (Chitară ritmică),  Radu Hârşulescu (Bass+Voce),  Dan Isop (Clape).  

Pe viitor, trupa își propune să organizeze o serie de concerte de promovare în paralel cu  lansarea a 3 videoclipuri pentru piesele noi. Se anunță o toamnă destul de încărcată și un 2022  intens.

Pe băieții de la LUNATIC îi puteți găsi pe:

Youtube: https://www.youtube.com/c/Lunatic-Romania

Facebook: https://www.facebook.com/trupalunatic

Email: trupalunatic@gmail.com

 

Număr de vizualizări :343


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro