Cursuri de limbă spaniolă, online și prezențiale, la Institutul Cervantes din București

aug. 24th, 2021 | By | Category: Postcard

Toamna începe cu o ofertă generoasă de cursuri de limbă spaniolă la Institutul Cervantes din București, pentru adulți și copii, atât online, cât și prezențiale. Programul cuprinde atât module intensive, cu durată de o lună, cât și extensive, ce se desfășoară pe parcursul a două luni și jumătate, destinate tuturor nivelurilor, de la A1 la C1.2. Modulul intensiv este programat în perioada 6-30 septembrie 2021 și se va desfășura online. Tot în luna septembrie, începând cu data de 25, se vor organiza și cursurile pentru copii, care vor fi în format prezențial. 

 

După o pauză de mai bine de un an, profesorii Institutului Cervantes își așteaptă cursanții în sălile din sediul de pe Bulevardul Regina Elisabeta 38 pentru modulul extensiv, în timpul săptămânii (5 octombrie – 16 decembrie), dar și în weekend (25 septembrie – 11 decembrie 2021). Pentru cursurile extensive, se poate opta atât pentru cursuri cu format prezențial, cât și pentru varianta cu predare online, în perioada 4 octombrie – 15 decembrie.

Prin cursurile online, Institutul Cervantes își propune să se adreseze tuturor celor dornici să învețe limba spaniolă indiferent de orașul în care se află, astfel că sunt invitați cursanți din toate orașele țării sau din străinătate.

Organizarea cursurilor prezențiale este un plan care rămâne viabil atât timp cât măsurile de siguranță publică instituite de autoritățile statului român nu se modifică. De asemenea, echipa Institutului Cervantes îi asigură pe cei interesați de urmarea cursurilor cu regim prezențial că acestea se vor desfășura cu respectarea tuturor măsurilor privind prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-COV-2.

„Suntem extrem de bucuroși că, după mai mult de un an de așteptare, putem să facem un pas în plus spre normalitate și să ne întâmpinăm din nou cursanții în sălile de clasă ale Institutului, evident respectând toate măsurile de siguranță impuse de contextul pandemic. Continuăm și programul nostru online, pentru că dacă am învățat ceva în timpul pandemiei aceasta a fost importanța de a fi împreună, indiferent prin ce cale. Vă așteptăm cu entuziasm la cursurile noastre online și prezențiale, unde profesorii noștri vă vor purta într-o călătorie inedită în frumusețea limbii și culturii spaniole.” (Jorge Jiménez-Zumalacárregui, directorul Institutului Cervantes din București)

Mai multe detalii despre orar și despre înscrieri, pe site-ul Institutului Cervantes: https://bucarest.cervantes.es/ro/cursuri_spaniola/calendar_anual.htm.

Echipa Institutului Cervantes are o veste bună și pentru cei interesați să împrumute cărți de la Bibliotecă: zilele acestea, a sosit la sediul din Bulevardul Elisabeta 38 un lot nou de apariții editoriale, cărți și reviste deopotrivă, din domenii precum cinema, literatură, teatru, muzică, fotografie sau filosofie. Biblioteca are în prezent accesul restrâns. Toate operațiunile (cererea de împrumut de cărţi și informații bibliografice) sunt efectuate prin e-mail (bibbuc@cervantes.es).

Și nu în ultimul rând, reluăm activitatea culturală, atât în format prezențial, cât și în format online. Toate informațiile despre evenimentele culturale vor fi disponibile atât pe pagina web a Institutului, cât și pe cea de Facebook.

 

Orarul de lucru cu publicul pentru luna septembrie este următorul: de luni până joi: 09-17, vineri: 09-14.30.

 

Număr de vizualizări :264


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro