„Freak show. The movie”, în regia lui Florin Piersic Jr. la Festivalul de Teatru „Fringe” de la Beer Sheva

iul. 27th, 2021 | By | Category: Postcard

Festivalul de Teatru Fringe de la Beer Sheva, are loc anual, începând cu anul 2011 în Orașul Vechi. Pentru ediția 2021, programul festivalului se va desfășura în format hibrid. Astfel, programul artistic internațional va putea fi vizionat online și va cuprinde atât spectacole de teatru, cât și filme, lucrări video de artă contemporană și evenimente pentru copii, toate reunite sub tema din acest an, “Human connection”. Proiecția filmului „Freak show. The Movie” adaptare după spectacolul de teatru cu același nume creat și regizat de Florin Piersic Jr, va fi disponibil spre vizionare online, în perioada 27 iulie, ora 20:00 – 28 iulie, ora 20:00, cu subtitrare în limba ebraică, pe platforma online a Festivalului. Evenimentul este inclus în programul internațional al Festivalului de Teatru Fringe de la Beer Sheva, care se desfășoară în format hibrid în perioada 26-29 iulie 2021, pe platforma online a Festivalului (programul internațional) și la Teatrul Fringe din Beer Sheva.

 

Freak show. The Movie, regia Florin Piersic Jr. (România, 2020, 90 minute, subtitrare în limba ebraică)

Bilete: https://www.thefringe.co.il/?CategoryID=376&ArticleID=119

Regia, scenariul și distribuția: Florin Piersic Jr.
Sinopsis: Pelicula reprezintă ecranizarea spectacolului de succes „Freak show”, un one man show cu Florin Piersic Jr. Spectacolul este realizat după un material scris de Florin Piersic Jr., în regia și interpretarea sa. Miliardar de carton. Muncitor pe șantier. Bancher. Pensionar. Producător de film. Profesor. Homeless. Spectatorul are ocazia să urmărească evoluția cameleonică a unui singur actor care se transformă continuu în alt personaj, într-o succesiune halucinantă.

 

// anunță ICR.

 

Număr de vizualizări :318


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro