”Dialoguri”- 12 soluții pentru o vacanță în armonie

iul. 8th, 2021 | By | Category: Agenda de carte

Vacanța este o șansă să-ți îmbunătățeșți stilul de viață, relația cu ține și cu ceilalți! Pregătește-ți bagajul pentru că Editura Herald îți va oferi o serie de soluții pentru o vacanţă în armonie și echilibru, eliberată de griji, probleme.

 

Cum putem fi mindful în vacanță, cum stabilim reguli și limite sănătoase cu copiii, cum gestionăm conflictele cu partenerul de cuplu în vacanță? Iată câteva teme pe care le vom discuta cu invitați, psihologi, psihoterapeuți, coach, traineri în seria de Dialoguri din campania 12 soluții pentru o vacanță în armonie. În perioada 7-18 iulie 2021 pe paginile Herald (Facebook și Youtube) te așteaptă o serie de interviuri despre felul în care ne putem pregăti mental, psihic, emoțional pentru a avea o vacanță cât mai reușită și pentru a cultiva mai bine armonia în relația cu noi, în cuplu sau cu copiii.

 

O selecție de titluri care oferă diverse abordări și soluții concrete pentru ca în vacanță să te deconectezi de la ritmul obișnuit și să te reconectezi la lucrurile cu adevărat importante, vor beneficia de un -% pe www.edituraherald.ro.

 

 

 

 

Număr de vizualizări :344


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro